Nieuws

Voor vele enthousiaste keukenkopers ook nu weer reden genoeg om aan de actie mee te doen, waardoor het succes de verwachtingen ruim heeft overtroffen. Inmiddels hebben de gelukkige winnaars, familie Kuipers uit Maarssen, de auto thuis in ontvangst genomen uit handen van directeur Ernst Bareman en regiomanager Thierry Arnoldus van KeukenConcurrent.

Het actiemechanisme was eenvoudig: wie op zaterdag 22 november een keuken kocht in één van de 45 vestigingen van KeukenConcurrent, maakte meteen kans op het winnen van een prachtige Volkswagen Up!. Aan het eind van de dag bleken honderden keukenkopers in heel Nederland hier op af te zijn gekomen. Nadat hun namen waren verzameld, werd de winnaar direct na afloop van de actie bekendgemaakt.

Op zaterdag 29 november trokken Ernst Bareman en Thierry Arnoldus van KeukenConcurrent naar de woning van de winnaars, om de hoofdprijs persoonlijk te overhandigen. Dat deden zij met een flink boeket bloemen, de hartelijke felicitaties en een grote cheque. Een fotograaf was aanwezig om het feestelijke moment vast te leggen.

Manon Kuipers was blij verrast met de gewonnen prijs. "We hadden de actie voorbij zienkomen op TV, dus we zijn speciaal op de actiedag naar de showroom in Utrecht gegaan. Maar we hadden echt niet verwacht dat we bij de nieuwe keuken, waar we al 50% actiekorting op kregen, vervolgens ook nog een nieuwe auto cadeau zouden krijgen," aldus Manon. "We zijn erg te spreken over het hele traject," voegt zij er aan toe. "Omdat wij gaan verhuizen waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. Je hebt al veel aan je hoofd en je probeert binnen budget te blijven. Het is erg prettig als één van de grotere projecten op je lijstje dan zó soepel verloopt als bij KeukenConcurrent! Wij hebben in de showroom veel gehad aan het adviesgesprek met Dimitri. Hij was heel helder, zakelijk en deskundig. Mede door zijn goede advies hebben wij gelijk de knoop doorgehakt en zijn wij in één keer geslaagd."

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×