Nieuws

Op zaterdag 24 januari organiseerde KeukenConcurrent weer een spraakmakende landelijke actie voor alle kopers van een nieuwe keuken: Super Saturday. En dit keer was de hoofdprijs een gloednieuwe Volkswagen Up! Vele enthousiaste keukenkopers hebben meegedaan aan de actie, die buitengewoon succesvol is verlopen. De gelukkige winnaars, familie Zonneveld uit Eindhoven, hebben 'hun' auto inmiddels thuis in ontvangst genomen uit handen van directeur Ernst Bareman van KeukenConcurrent.

De actie werkte als volgt: wie op zaterdag 24 januari een keuken kocht in één van de 45 vestigingen van KeukenConcurrent, maakte meteen kans op het winnen van een prachtige Volkswagen Up!. Zo konden aan het eind van de dag de namen van honderden keukenkopers uit heel Nederland worden verzameld. Waarna de winnaar door een notaris werd getrokken.

Op zaterdag 7 februari meldde directeur Ernst Bareman van KeukenConcurrent zich bij de winnaars thuis, om de hoofdprijs persoonlijk te overhandigen. Dat gebeurde met een grote cheque, een flink boeket bloemen en uiteraard de hartelijke felicitaties. Om het feestelijke moment vast te leggen, was ook een fotograaf aanwezig.

Voor mevrouw Zonneveld kwam de gewonnen prijs als een welkome verrassing. "Ik ben er een beetje sprakeloos van," reageerde zij direct na de uitreiking. "We waren niet eens speciaal voor deze actie naar de showroom in Son gegaan. Natuurlijk hadden we hem op televisie wel vaak gezien. Dus dachten we: dan ook maar déze zaterdag! Maar eigenlijk waren we toch allang van plan om nu de knoop over een nieuwe keuken door te hakken." Een paar jaar geleden was de familie ook bijna zo ver, toen er op het laatste moment iets tussen kwam. "Ja, dat was jammer," vindt de heer Zonneveld. "We hebben destijds echter wel zó'n goed gevoel aan KeukenConcurrent Son overgehouden, dat we daar nu meteen weer terecht zijn gekomen. En dat is niet voor niets gebleken. Net als toen namen ze alle tijd voor een helder en deskundig adviesgesprek. Want ze hadden natuurlijk weer veel nieuws sinds de vorige keer. Ook de rest van het traject is heel soepel verlopen én we zijn mooi binnen budget gebleven. Maar dan ook nog een nieuwe auto? Nee, dat hadden we echt niet verwacht!"

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×