Rechte keuken 4 meter: net wat meer ruimte

Rechte keukens van 4 meter

Rechte keukens van 4 meter voor kleinere keukenruimtes. Naast de optie voor een rechte keuken van 3 meter, is ook de variant van 4 meter een vaak gekozen afmeting. die extra meter geeft net dat beetje extra ruimte voor meer kookplezier. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld meer ruimte om een koffiemachine op het aanrechtblad te plaatsen of een grotere kookunit. Vooral als u van koken houdt, maar geen grote keukenruimte hebt is dit een ideale oplossing! Ook deze keukens zijn rechttoe rechtaan zonder hoeken of een keukeneiland en heeft veel verschillende opties voor aanrechtblad, keukenkastjes en apparatuur. Klik hier voor het aanbod van al onze apparatuur.

Tips inrichting rechte keuken 4 meter

Voor het inrichten van een rechte keuken van 4 meter geven wij u graag een aantal tips mee:

  • Kijk naar de ruimte waar u de keuken wil plaatsen. Waar zitten bijvoorbeeld de aansluitingen voor de elektriciteit, het gas en het water en zijn deze aansluitingen eventueel te verleggen. Bekijk ook waar eventuele ramen zitten en hoe uw deur opengaat. Wees bewust van de mogelijkheden en waar alles zit. Dit helpt u bij het ontwerp en de indeling van uw rechte keuken.
  • Gebruik eventueel de hoogte. Heeft u niet veel ruimte in de lengte, maar wel een hoog plafond? Gebruik dan deze ruimte voor bijvoorbeeld hoge keukenkasten.
  • Wees creatief. Wanneer u kiest voor een rechte keuken van 4 meter heeft u vaak ook nog een wand aan de andere kant waar geen ruimte is voor een keukenblok, maar die wel handig te gebruiken is. Hang hier bijvoorbeeld een plank, haakjes of rekjes op om de wand optimaal te benutten en meer opbergruimte te creëren.

Kom naar de winkel

Graag meer advies en hulp bij uw keuze? We heten u graag welkom in een van onze showrooms. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze klantenservice voor het maken van een afspraak.

×