Blauwe keukens

Blauwe keukens bij KeukenConcurrent

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

3D tool

Benieuwd of deze kleur in uw ruimte past?

Probeer het uit met onze 3D tool!

Zet direct uw keukenideeën om in beeld. Probeer verschillende opstellingen en stijlen in deze kleur om uit te zoeken wat het beste bij u en uw huis past. U kunt eindeloos varieren en al uw ideeën uitproberen!

De kleur blauw in de keuken

Met een keuken in blauw zorgt u voor een bijzondere sfeer in huis. De primaire kleur is er in vele nuances en tinten waardoor u zelf helemaal bepaalt welke sfeer u wilt. Denk aan lichtblauw voor een zachte uitstraling in uw keuken of diep donkerblauw voor een echte eyecatcher. Daartussenin is er een eindeloze keuze aan verschillende tinten voor een opvallende, vrolijke of authentieke uitstraling. Lees hier alles over blauwe keukens.

Lichtblauwe keuken

Met een keuken in lichtblauw brengt u kleur in uw keuken zonder dat dit al te opvallend wordt. Een lichtblauwe keuken zorgt bovendien voor een zacht en vriendelijk uiterlijk en combineert u gemakkelijk met zowel donkere als lichte kleuren. De kleur blauw is bijzonder geschikt om uw keuken te voorzien van een landelijke uitstraling. Keukenkastjes met gekaderde deurtjes en bijpassende handgrepen zorgen voor een sfeervolle landelijke keuken in blauw.

Donkerblauwe keuken

Een donkerblauwe keuken zorgt voor een compleet andere look in uw keuken. De kleur valt op waardoor uw keuken echt aanwezig is. Een keuken in donkerblauw combineert het mooist met lichte kleuren of grijstinten. Een blauwe keuken in moderne stijl zorgt voor een hele andere uitstraling. Keukenkastjes met strak vormgegeven fronten in blauw zorgen voor een opvallend uiterlijk in de keuken. Met een blauwe moderne keuken zijn veel combinaties mogelijk. Een donkerblauwe kleur past ook perfect in een design keuken

oudblauwe keuken

Oud blauwe keuken

Wanneer u van landelijk en kleur houdt, is een blauwe keuken een echte aanrader. Gekaderde keukenkastjes en klassieke handgrepen in combinatie met bijvoorbeeld een granieten aanrechtblad maken van de ruimte een sfeervolle Oudhollandse keuken. Met een Delfts blauwe keuken kiest u voor de ultieme Oudnederlandse keuken. Een blauwe antieke keuken creëert u met bijvoorbeeld kraaldeeldeuren, authentieke handgrepen en een granieten aanrechtblad. Het Oudhollandse uiterlijk zorgt voor een gezellige sfeer. Denk ook eens aan een witte gootsteen om deze antiek blauwe keuken helemaal af te maken.

ijsblauwe keuken

IJsblauwe keuken

Een keuken in ijsblauw past bij een landelijke stijl, maar komt ook in een moderne keuken goed tot zijn recht. Een ijsblauwe keuken zit qua kleur tussen blauw en grijs in en zorgt voor een rustige uitstraling in de ruimte. IJsblauw combineert mooi met bijvoorbeeld een warm, houten aanrechtblad.

Blauwe elementen in de keuken

Als u graag kleur in uw keuken wilt, dan is blauw een echte aanrader. Er zijn zoveel verschillende blauwtinten en –nuances waardoor u gemakkelijk een kleur vindt die bij u en uw inrichting past. Wilt u de keuken niet helemaal in één kleur blauw, kies dan voor een aantal blauwe elementen.

Blauwe tegels

Blauwe tegels

Met blauwe tegels aan de wand of op de vloer heeft u uitgebreide mogelijkheden om een blauw accent aan te brengen. Denk ook eens aan blauwe (hard)steen voor een natuurlijke uitstraling of het eerder genoemde Delfts blauw voor een Oudhollands uiterlijk.

Blauwe keukenkastjes

Wilt u graag de kleur blauw duidelijk aanwezig in de keuken? Kies dan voor blauwe keukenkastjes in een stijl en kleur die u mooi vindt. Zoveel tinten en nuances bieden een uitgebreid scala aan mogelijkheden voor keukenkastjes.

Blauw aanrechtblad

Blauw aanrechtblad

Tot slot is een blauw aanrechtblad een mooie manier voor een blauw accent in de keuken. Denk daarbij aan blauwe natuurstenen bladen die verschillende tinten blauw met bijvoorbeeld grijs of zwart combineren.

Terug
Sluiten
×