Oneindige mogelijkheden

‘’We raakten bij KeukenConcurrent vrij snel aan de praat met een adviseur. We zijn met hem rond de tafel gaan zitten en voor ik het wist, lag er een schets met onze wensen en ideeën. Wij hadden het idee een dubbele keuken te nemen, maar als snel waren we eruit dat dat niet praktisch is in ons huis. Zo was ook een eiland niet haalbaar. Het werd een L-vorm, met aan de overkant een hoge kast met daarin een grote koelvries-combinatie, een magnetron en opbergkastje. Wij hadden daar niet eerder over nagedacht, omdat we geen idee hadden dat zoiets tot de opties zou behoren.’’ Benieuwd welke keukenopstelling het beste bij uw keuken past? Bekijk de mogelijkheden.


Materialen en kleuren

‘’Naar aanleiding van de 3D tekening zijn we details gaan aanpassen en hebben we keuzes gemaakt. Welke kleur, wat voor kastjes, noem maar op. Alles in de keuken is mat wit, met mat zwarte accessoires. Zwarte spoelbak, zwarte kraan, zwarte magnetron en een zwarte kookplaat. Het keukenblad heeft een lichtgrijze marmerlook. Wij koken op gas, 5 pitten met een wok pit. Wij zijn praktisch ingesteld, dus we hebben gekeken naar wat we nodig hebben. Zo hebben we gekozen voor heel brede lades, met veel opbergruimte.”

Advies

“Wij zijn een gezin met kinderen. Op aanraden van de adviseur hebben wij gekozen voor een matte afwerking, omdat je daarop veel minder goed vingerafdrukken ziet. Het is een greeploze keuken, met een systeem waardoor de lade geleidelijk en langzaam wordt opgevangen als je deze dicht doet. Hetzelfde geldt voor de koelkast. We zijn ook goed geadviseerd over wat waar te plaatsen, zoals de vaatwasser. Je kunt wel van alles bedenken, maar het moet ook praktisch zijn. Daarin kregen we heel goed advies. En de service is fantastisch. Je hoeft maar te bellen om een kastje af te komen stellen en er komt een monteur.”


Blij

“We hebben onze keuken nu meer dan twee jaar en we zijn er nog elke dag blij mee. En dat willen we graag delen. Al onze buren en kennissen die op zoek zijn naar een nieuwe keuken, hebben we doorgestuurd naar KeukenConcurrent!’’ 

Bestel ons gratis magazine

Heeft u behoefte aan meer keukeninspiratie? Bekijk dan de nieuwste keukentrends! Of bestel ons gratis keukenmagazine boordevol ideeën, trends en tips. Kunt u niet wachten tot deze bij u op de mat valt? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina om ideeën op de te doen!

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×