Wist je precies wat voor keuken je wilde?

“We hadden zelf op voorhand al wat geschetst. Dat kunnen wij ook als reclamebureau. Maar als je eenmaal in gesprek bent met de keukenadviseur, merk je wel dat dit iemand is die er echt meer verstand van heeft. Dat is heel prettig.  “Wij hebben gekozen voor een betonlook aanrechtblad, omdat dat past binnen de stijl van de rest van het kantoor, waar ook het plafond een betonlook heeft en de vloer van beton is. Voor de kasten hebben we hoogglans wit gekozen, wat volgens mij een hele populaire keuze is.”


Waar wordt de keuken voor gebruikt?

“Onze keuken is een centraal plein. Het is onze vrijdagmiddagborrel plek. Maar het is ook een plek waar externen kunnen werken. Daarom zijn in de keuken ook een aantal aansluitingen verwerkt voor laptops, usb-aansluitingen en stroompunten. Dat is strategisch zo geplaatst dat je er met zijn vieren kunt werken. Het is een pauzeplein en een bijpraatplek bij de koffieautomaat. Een sociale ruimte ook, met een bankstel en er liggen magazines. Wij beginnen de ochtend in de keuken en in de middag gaan we er ook naar toe met zijn allen. Het is een belangrijke plek. Als je ons kantoor binnenkomt, sta je gelijk in de keuken.”


Eyecatcher?

“We hebben een prachtige watch & touch oven van het merk Candy. Daar zit een scherm in waarop we werk van ons Reklamebureau.it kunnen laten zien. Maar je kunt er ook het laatste nieuws opzetten, of gewoon ín de oven kijken. Er wordt best vaak wat warm gemaakt hier. Je weet van reclamebureaus... daar wordt ook wel eens langer doorgewerkt, dus er wordt van alles in de oven gezet. Of ’s middags, als mensen kliekjes van thuis hebben meegenomen.”

Welk advies is het meest belangrijk geweest in de realisatie van de ideale bedrijfskeuken?

“Wat ik heel prettig vind, is dat we veel kastruimte hebben. Dat is voor een keuken in een bedrijfspand erg belangrijk. We hebben bijvoorbeeld erg veel voorraad papieren keukenrollen, wat veel ruimte in beslag neemt. Maar je moet ook de bedrijfsstofzuiger kwijt. Ze hebben dit opgelost door het te verwerken onder de counter, waardoor het netjes uit het zicht is.”

Waren er dingen waarvan je niet eens wist dat het bestond?

“De oven met de display hebben we vanuit het adviesgesprek meegekregen. Ze zijn heel erg creatief bij KeukenConcurrent, daar neem je dingen van mee in je uiteindelijke keuze. Wij zijn ook een creatief bedrijf, dus het is fijn dat aan de andere kant van de tafel ook creatieve mensen zitten. Een voorbeeld is het zetten van een tijdelijke keuken op wielen. Dat vond ik zo geweldig, dat is echt meedenken met een bedrijf. En het is slim, want dan kun je als bedrijf gewoon aan de gang!”

Bestel ons gratis magazine

Heb je behoefte aan meer keukeninspiratie? Bekijk dan de nieuwste keukentrends! Of bestel ons gratis keukenmagazine boordevol ideeën, trends en tips. Kun je niet wachten tot deze bij jou op de mat valt? Bekijk dan eens onze inspiratiepagina om ideeën op de te doen!

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×