Nieuws

Regelmatig houdt KeukenConcurrent een ééndaagse landelijke actie voor alle kopers van een nieuwe keuken. Ook op zaterdag 16 mei was dat het geval. Uiteindelijk ging de hoofdprijs naar de familie Abdoelsaboer uit Hendrik-Ido-Ambacht. De gelukkige winnaars hebben de prijs inmiddels in ontvangst genomen.

De prijsuitreiking vond een maand later plaats, op zaterdag 20 juni bij de winnaars thuis. Regiomanager Edwin Veltman en keukenadviseur Burak Ernalbant van KeukenConcurrent Barendrecht kwamen in de ochtend persoonlijk langs om de hoofdprijs uit te reiken. Dat deden ze met een symbolische cheque, een flink bos bloemen en een hartelijke gelukwens. Een fotograaf was meegekomen om het feestelijke moment vast te leggen.

De heer en mevrouw Abdoelsaboer wisten niet wat hen overkwam toen de afvaardiging van KeukenConcurrent voor de deur stond. “We hadden wel bezoek van ze verwacht,” geeft mevrouw Abdoelsapoer toe, “maar we dachten dat ze langskwamen om de nieuwe keuken in te meten, die we kort daarvoor hadden besteld. Dat we dit toevallig op die Super Saturday hadden gedaan, waren we eigenlijk alweer een beetje vergeten. En dat je dan ook nog eens als winnaar uit de bus rolt, tja, wie houdt dáár nou rekening mee? Wij niet in elk geval. We winnen nooit wat, laat staan een compleet nieuwe keuken!”

Als hij van de verbazing is bekomen, beaamt ook de heer Abdoelsaboer dat het hem eigenlijk niet om de keukenactie te doen was. “Onze oude keuken was gewoon aan vernieuwing toe. Nog niet eens omdat hij echt gebreken vertoonde, want alles werkte nog naar behoren. Maar gewoon omdat je op een gegeven moment zelf toe bent aan iets anders. De trends veranderen en je verandert een beetje mee. Bovendien zijn er allerlei nieuwe apparaten met nieuwe mogelijkheden gekomen die veel meer van deze tijd zijn. Al die dingen samen waren voor ons aanleiding om eens naar iets anders uit te kijken. Dat hebben we in eerste instantie gedaan bij KeukenConcurrent, omdat we wel wisten dat je daar een enorme keuze hebt en adviseurs met verstand van zaken. We hadden zelf natuurlijk wel ideeën over hoe we het wilden hebben, maar je moet aan zoveel dingen tegelijk denken… daar kun je wel een goed advies bij gebruiken. Wat dat betreft zijn we echt op onze wenken bediend. Wat een super persoonlijke aandacht en service. En voor een prijs… ongelooflijk gewoon!”

Uitgerekend die scherpe prijs speelt nu voor de familie Abdoelsaboer helemáál geen rol meer, want als winnaars van de Super Saturday krijgen zij hun nieuwe keuken gewoon gratis! “We zijn nét terug van vakantie,” zegt mevrouw Abdoelsaboer, terwijl ze het nog steeds niet kan geloven. “Dan is dit wel héél erg fijn thuiskomen. En ook een hele mooie manier om het weekend mee te beginnen.”

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×