Nederlands beste darter Michael van Gerwen en KeukenConcurrent gaan komend jaar een vlijmscherpe samenwerking aan met elkaar. Dat jaar begint meteen goed met het PDC World Darts Championship dat vanavond begint in Londen. Michael van Gerwen is de regerend wereldkampioen en behoort ook dit jaar weer tot de favorieten.

Van Gerwen is erg blij met zijn nieuwe sponsor. "Ik vind het geweldig om uit eigen land deze steun te krijgen. KeukenConcurrent is een bedrijf dat heel goed bij mij past en dezelfde Brabantse roots heeft als ik. Met deze extra steun in de rug ben ik helemaal klaar het aankomende WK en het daaropvolgende seizoen."

Volgens Ernst Bareman, directeur van KeukenConcurrent, past de samenwerking met Michael van Gerwen inderdaad erg goed. "Toen Michael doorbrak als professioneel darter waren we als KeukenConcurrent al eens zijn persoonlijke sponsor. En we hebben elkaar nu opnieuw gevonden. Michael is bekend om zijn vlijmscherpe dartsspel, een echte winnaar die er altijd staat op de juiste momenten. Dat past erg goed bij de formule van KeukenConcurrent, topkwaliteit voor de scherpste prijs."

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×