Nieuws

Op zaterdag 3 oktober stonden directeur Ernst Bareman van KeukenConcurrent en vestigingsmanager Umit Aslan van KeukenConcurrent Woerden op de stoep bij de familie Peters in Woerden – toevallig ook de plaats waar KeukenConcurrent ooit de allereerste vestiging opende. Daar reikten ze de hoofdprijs persoonlijk uit aan de winnaars, in de vorm van een grote cheque. Uiteraard vergezeld van de hartelijke felicitaties, een prachtig feestboeket en een fotograaf die het unieke moment kwam vastleggen.

De familie Peters was zeer verguld met de gewonnen prijs. “Je komt voor een mooie keuken en je krijgt er ineens een mooie auto bij,” zegt Dominique, die het nog steeds niet kan geloven. “We zijn nog niet zo lang geleden hier naar Woerden verhuisd en er hoefde niet echt veel aan de woning te gebeuren. Nadeel is dat je er dan niet meteen je eigen stempel op kunt drukken. En dat wilden we eigenlijk wel. Omdat de kleur van de keuken ons niet echt beviel en er ook geen vaatwasser in zat, hebben we besloten om dáár iets eigens van te maken. Iets dat echt helemaal van ons is en bij ons past.”

Haar vriend vult aan: “Na het zien van een tv-commercial van KeukenConcurrent met een 50% korting actie, hoefden we niet lang na te denken: we zijn meteen naar de vestiging Woerden gegaan. Daar werden we geweldig goed geholpen en geadviseerd. En de keus was ook zó enorm, dat we binnen een paar uur precies hadden gevonden wat we zochten. Straks is onze woning voor ons gevoel dus echt áf!”

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×