Voeg een frisse kleur toe aan uw keuken

Bij het voorjaar horen zachte en frisse lentekleuren. Denk aan pasteltinten, zoals mintgroen, babyblauw en lichtgeel. Door het toevoegen van een lentekleur krijgt uw keuken direct een fris uiterlijk. Wilt u snel en eenvoudig uw keuken een oppepper geven? Kies dan voor accessoires in frisse kleuren, zoals vazen, potten en serviesgoed. Wanneer u het liever iets grootser aanpakt, kunt u ook een van de muren verven in een zachte lentetint. Voor het ultieme voorjaarsgevoel kiest u voor een keuken in een van de frisse pastelkleuren. Zo geniet u het hele jaar door van dat heerlijke voorjaarsgevoel.

Voorjaarsaccessoires en -geuren

Naast kleur is de lente op vele andere manieren in huis te halen. Denk aan een kleurrijk boeket bloemen, die ook nog eens een heerlijke geur achterlaten. Of wat dacht u van geurstokjes en –kaarsen? De geur van jasmijn, hyacint of katoen zorgt ook direct voor een voorjaarsgevoel. Daarnaast helpt ook het toevoegen van planten aan de keuken. Het groen zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een frisse, gezuiverde ruimte. Wanneer het lekker weer is buiten, helpt het ook om de ramen en deuren open te zetten voor een heerlijk fris lentegevoel.  

Vraag ons gratis keukenmagazine aan

Wilt u meer inspiratie opdoen voor het halen van een lentefseer in uw keuken? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend ons keukenmagazine aan. Hierin bewondert u de mooiste voorbeeldkeukens en ontdekt u handige tips voor uw huidige keuken en het koopproces van een nieuwe keuken.  

 

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×