Nieuws

Voordeelkeuken Marvin

De eerste nieuwe voordeelkeuken is keuken Marvin, een stoere, landelijke keuken. Immers zorgt de combinatie van wildeiken kaderdeuren en een betonkleurig werkblad voor een geheel landelijke stijl. Keuken Marvin is een compacte, rechte keuken uitgerust met een geïntegreerde koelkast, combimagnetron, keramische kookplaat en afzuigschouw. De zwarte greeplijsten, kraan en spoelbak en het zwart stalen wandrek geven deze keuken een stoere draai. Liever een andere opstelling? Keuken Marvin kent talloze mogelijkheden.

Voordeelkeuken Maarten

Spreekt een landelijke keukenstijl u niet zo aan? Dan is voordeelkeuken Maarten wellicht een betere optie voor u! Voordeelkeuken Maarten is een moderne, tijdloze keuken voorzien van zwart eiken keukenkasten en een kunststof werkblad in licht beton. Dit in combinatie met de RVS grepen en apparatuur toveren deze keuken om tot een zeer elegante en moderne keuken. Tot slot is keuken Maarten voorzien van alle benodigde apparatuur. De keuken wordt namelijk geleverd inclusief koelkast, combimagnetron, geïntegreerde vaatwasser, vitrokeramische kookplaat en afzuigkap.

Voordeelkeuken Aaron

Om in de moderne sfeer te blijven, hebben we ook nog voordeelkeuken Aaron tot onze beschikking. Keuken Aaron is tevens een moderne keuken, maar dan met een stoere afwerking. De mat gelakte antraciete keukenkasten en het lichte terrazzo keukenblad zorgen voor een moderne uitstraling. De zwarte grepen, oven en kookplaat geven een stoere wending aan deze moderne keuken. Deze ruime hoekkeuken wordt uitgerust met een geïntegreerde koelkast en vaatwasser, oven, keramische kookplaat en afzuigkap van het merk Candy. Heeft u toch liever een andere opstelling? Keuken Aaron kan naar wens worden aangepast.

Voordeelkeuken John

Keuken John is een stoere en robuuste keuken uitgevoerd met een vrijstaand kookeiland, wat voor een ruimtelijk en sfeervol effect zorgt. De matzwarte keukendeuren en het marmer grijs/witte keukenblad geven deze keuken een stoere uitstraling. Keuken John is een luxueuze keuken uitgerust met alle benodigde apparatuur, waaronder een geïntegreerde koelkast en vaatwasser en een inductiekookplaat met kookveldafzuiging, dit zorgt ervoor dat de keuken een ruimtelijke uitstraling heeft. De semi-greeploze keukenfronten en de softclose lades maken Keuken John helemaal klaar voor gebruik. Ziet u deze keuken liever in een andere kleur? Ook dat is mogelijk, keuken John is verkrijgbaar in talloze kleuren.

Voordeelkeuken Camiel

De laatste voordeelkeuken die wij hier graag zouden willen toelichten, is voordeelkeuken Camiel. Keuken Camiel is ten opzichte van de andere voordeelkeukens een lichtere keukenopstelling. De keuken is uitgevoerd met betonlook keukendeuren en een donkergrijze werkblad, wat zorgt voor een moderne uitstraling. Deze compacte keuken wordt uitgerust met alle benodigde apparatuur. De horizontale grepen die uitgevoerd zijn in een RVS-kleur maken keuken Camiel helemaal klaar voor gebruik. Toch liever een andere kleur? Keuken Camiel is leverbaar in diverse kleuren.

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×