De mogelijkheden

De koelkast is een essentieel onderdeel van iedere keuken. Hier houdt u uw verse producten koel. De vrijstaande koelkast is, zoals de naam al doet vermoeden, niet geïntegreerd in de keuken. Deze kan hierdoor vrij verplaatst worden en zo gemakkelijk op de gewenste plek worden neergezet. Bij de keuze voor een vrijstaande koelkast is het allereerst belangrijk om te bedenken of u een geïntegreerd vriesvak wilt of niet. Daarnaast zijn er vrijstaande koelkasten die specifieke zones bevatten voor het bewaren van groente en fruit of vlees en vis. Deze zones zijn speciaal aangepast op de producten en houden deze op de perfecte temperatuur voor een langere houdbaarheid. Ook de indeling van de koelkast kan verschillen. Bedenk van tevoren welke indeling het beste past bij uw keuken en de producten die u standaard in huis heeft.

De trends op het gebied van vrijstaande koelkasten

De vrijstaande koelkast is een echte blikvanger in de keuken. Daarom ontstaan er steeds meer verschillende modellen die geheel voldoen aan de laatste trends. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vrijstaande koelkast in een hippe kleur of een modern, ruim Amerikaans model. Dit extra brede model biedt veel koelruimte en is daarnaast soms zelfs voorzien van een water- en ijsklontjes dispenser. Wat betreft de variatie in kleur hoeft u niet langer genoegen te nemen met simpel wit. Zwart, roestvrijstaal of een felle kleur behoort tegenwoordig ook tot de opties. Hiermee bepaalt u de stijl van uw keuken.

 

Meer vrijstaande koelkasten zien bij KeukenConcurrent?

Wilt u meer te weten komen over onze uitgebreide collectie vrijstaande koelkasten? In ons gratis magazine doet u op uw gemak inspiratie op over de mogelijkheden. Het magazine bestelt u hier en wordt geheel kosteloos binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgd. Wilt u de collectie in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan een van onze showrooms en laat u adviseren door onze keukenprofessionals.

 

 

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×