Nieuws

Een rustgevend gevoel met natuurtinten

Natuurtinten zijn van zichzelf neutraal en zacht van kleur, maar wat wordt dan verstaan onder deze tinten? Wanneer u hiervan kleuren wilt toevoegen aan uw keuken, gebruik dan kleuren zoals groen, bruin, rood, beige, grijs en steenkleuren. De meeste tinten met een natuurlijke uitstraling geven u een rustig gevoel en dit creëert u ook wanneer u deze tinten toevoegt aan uw keuken. Ideaal wanneer u thuiskomt na een onstuimige dag en de maaltijd in alle rust kunt bereiden op een plek die dat ook uitstraalt!

Kleine aanpassingen en toch een groot verschil

Op verschillende manieren kunt u natuurtinten toevoegen aan de keuken met slechts kleine aanpassingen. Plaats bijvoorbeeld houten planken aan de muur in plaats van bovenkasten. Dat geeft een groot verschil met een kleine aanpassing. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bronzen accenten terug te laten komen in de keuken. Denk aan een bronzen kraan, handgrepen, keukengerei en lampen, die zorgen voor de natuurtinten en een warme uitstraling. Ook wandjes zijn makkelijk aan te passen naar een van de kleuren binnen het natuurtintenpalet, maar zorgen wel voor een groot effect.

Een keuken met sfeer

De échte natuurtinten voor in het keukengedeelte zijn toch wel terug te vinden in het werkblad of de keukendeuren: betonlook of houtlook. Voeg deze kleuren toe aan de verschillende keukenelementen voor een natuurlijk effect. Combineer deze natuurtinten in de keuken met woonaccessoires die rechtstreeks uit de natuur komen om het geheel het beste tot zijn recht te laten komen. Denk hierbij aan kruidenplantjes in een leuk hangend potje die zowel voor de decoratie als de sfeer zorgen. Vindt u al die neutrale kleuren een beetje saai? Voeg dan wat knalkleuren toe voor wat meer sensatie en zo verandert uw keuken van rust naar iets meer levendig. Heel veel mogelijkheden waardoor voor alle wensen natuurtinten mogelijk zijn in een keuken.

Vraag ons gratis magazine aan

Wilt u graag meer ontdekken over natuurtinten in de keuken? Vraag dan ons gratis magazine aan voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden op dit gebied en boordevol inspiratiebeelden. Ook kunt u diverse natuurtinten terugvinden in een van onze showrooms. Maak eventueel een afspraak met een van onze keukenadviseurs, want zij laten u graag zien hoe u deze kunt toepassen in uw keuken.

 

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×