Gewaagde kleuren

In 2019 gaat u meer kleur zien in de keuken en dan gaat het vooral om gewaagde kleuren. Denk hierbij aan kleuren zoals goud, koper, diepblauw, petrolgroen, terracotta en groene kleuren uit de wildernis. Allemaal kleuren die opvallen en gedurfd zijn. Beeld u eens een mooie petrolgroene keukenachterwand in met een gouden kraan. De kraan wordt een échte eyecatcher en steekt mooi af tegen de petrolgroene achterwand. Bij deze kleur achterwand staat een koperen kraan ook mooi en deze is wat minder contrasterend. Combineer kleuren van deze trend en durf het aan, want de effecten die u krijgt zijn zeker bijzonder.

Bruisend, inductie en kaploos

Ook de volgende drie kenmerken gaat u zien in keukens van 2019: bruisend water uit de kraan, geen gas, maar inductie en geen afzuigkap. Naast de al bekende Quooker kokendwaterkraan komt er nu ook nog een andere toevoeging aan de kraan: bruisend water. Grohe komt met een kraan die niet alleen water filtert, maar ook plat water, fijne bubbels of bruisend water levert. Heerlijk verfrissend voor bij het eten of tijdens het koken. De ontwikkeling om in 2050 van het gas af te zijn, zorgt ervoor dat het gas verdwijnt en het inductiefornuis verschijnt. Een andere manier van koken, die veel veiliger is en net zo snel. Verder krijgen keukens een andere aanblik, doordat de afzuiging geïntegreerd wordt in de kookplaat of het werkblad. Keukens worden hierdoor ruimtelijker en een keuken zonder afzuigkap ziet er mooi strak uit. Dit past perfect bij een design of moderne keukenstijl.

Terrazzo of marmeren werkblad

Een andere nieuwe keukentrend van 2019 met Italiaanse stijl is: Terrazzo. Deze stijl keukenbladen kan in verschillende kleuren toegepast worden en past daarom in iedere keuken. Een bijzondere trend, die de keuken een knipoog geeft. Naast Terrazzo is ook marmer een trend van dit jaar. Deze natuursteen zorgt voor een rijke uitstraling en is een aanwinst voor uw keuken. Marmer kan prijzig zijn, maar tegenwoordig zijn ook andere werkbladen verkrijgbaar met een marmeren uitstraling. De keukentrends van 2019 zijn er voor iedereen en toe te passen in elke keuken, welke stijl u ook kiest.

Vraag ons gratis magazine aan

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft met de keukentrends 2019? Vraag dan ons gratis magazine aan voor meer informatie over de verschillende trends van dit jaar en boordevol inspiratiebeelden. Ook kunt u diverse trends terugvinden in een van onze showrooms. Maak eventueel een afspraak met een van onze keukenadviseurs, want zij laten u graag zien hoe u de keukentrends 2019 kunt toepassen in uw keuken.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×