Groene keukens

Met een groene keuken zorgt u voor rust in uw interieur, want dat is het effect van de natuurlijke kleur groen. Het tijdloze groen zal daarom nooit vervelen en is een goede keuze wanneer u op zoek bent naar kleur in uw interieur. De mogelijkheden van een keuken in het groen zijn eindeloos. Groen kent namelijk veel verschillende nuances en is bovendien mooi te combineren met andere tinten. Is een groene keuken iets voor u?

3D tool

Benieuwd of deze kleur in jouw ruimte past?

Probeer het uit met onze 3D tool!

Zet direct jouw keukenideeën om in beeld. Probeer verschillende opstellingen en stijlen in deze kleur om uit te zoeken wat het beste bij jou en je huis past. Je kunt eindeloos varieren en al je ideeën uitproberen!

Groene keukens voor iedere stijl

Grijs groene keuken

Mintgroene keuken

Houdt u van een frisse tint? Kijkt u dan eens naar een mintgroene keuken. Mintgroen is een bijzondere kleur die veel licht brengt in bijvoorbeeld een donkere ruimte. Deze tint combineert het mooiste met lichte kleuren waardoor uw keuken een en al frisheid, licht en ruimte uitstraalt.

Licht groene keuken

Lichtgroene keuken

Houdt u van opvallende kleuren en keukens? Dan is een lichtgroene keuken iets voor u. Lichtgroen springt eruit en laat uw keuken leven. Uiteraard zijn er ook in lichtgroen veel nuances te vinden, maar in het algemeen combineert het opvallende groen net zo goed met lichte als donkere kleuren.

Oudgroene keuken

Oudgroene keuken

Oudgroen in de keuken geeft uw keuken een authentieke sfeer. Zeker als u dat combineert met gekaderde keukendeurtjes en landelijke handgrepen. Grootmoederstijd herleeft en zorgt voor een knusse sfeer in uw keuken. Oudgroen is er in vele nuances van donker tot licht

Landelijke groene keuken

Landelijke groene keuken

Bij de kleur oudgroen stipten we het landelijke element al even aan. Als u van een landelijke stijl houdt, dan is landelijk of oudgroen de perfecte keuze voor u. Met deze natuurlijke kleur, samen met bijvoorbeeld lampen en tegels in landelijke stijl, houten elementen en keukenkastjes in klassieke stijl, geniet u van een ultiem gezellige ruimte.

Groene elementen in de keuken

Wilt u graag groen in uw keuken maar vindt u een compleet groene keuken iets teveel van het goede? Denk dan eens aan groene elementen die de ruimte kleur geven maar niet de boventoon voeren. We geven u graag enkele suggesties.

Groene keukentegels

Groene keukentegels

Met groene tegels voor de wand of vloer heeft u duizend-en-een mogelijkheden. Er zijn zoveel verschillende tinten groen dat er wel een kleur bij moet zitten die u mooi vindt en die bij uw interieur past. Van warm, diepgroen tot fel en opvallend. Alles is

Groene keukenkastjes

Groene keukenkastjes

Met groene keukenkastjes geeft u uw keuken een kleurig accent. Denk aan bovenkastjes waarbij u kunt kiezen voor kastjes met een groen deurtje waardoor de kleur goed te zien is. Of voor minder aanwezige open kastjes voor uw kruiden of andere keukenaccessoi

Groene keukenaccessoires

Mintgroene keukenaccessoires

We beschreven al dat mintgroen een frisse uitwerking op het interieur heeft. Zo kunt u met mintgroene accessoires zoals een lamp, fruitschaal, vazen of andere decoratieve spullen de keuken gemakkelijk opfrissen en kleur geven.

×