Nieuws

Alle voordeelkeukens hebben een prijs van onder de €5000,-. Deze prijs is inclusief de keukenapparatuur. U hoeft dus niks in te leveren op kwaliteit, de keukens beschikken nog steeds over moderne keukenapparatuur van hoge kwaliteit.

Het design

Keukens zijn er in vele soorten en maten. De collectie van KeukenConcurrent biedt keukens voor vrijwel ieder budget en vrijwel iedere smaak. Dit geldt ook voor de collectie voordeelkeukens. Deze keukens zijn een weerspiegeling van de op dit moment populairste keukens en voldoen daarom aan alle keukentrends. Daarnaast heeft u met de voordeelselectie keukens ook volop keuze uit de opstelling, de grepen, kleuren en materialen. Hiermee kunt u voor een scherpe prijs een keuken naar uw smaak vinden.

Top 10 voordeelkeukens

De collectie voordeelkeukens bestaat op dit moment uit een tiental keukens. De keukens zijn op verschillende populaire designs gebaseerd, maar dan met een scherpe en aantrekkelijke prijs. Zo kunt u ook met een klein budget een prachtige en complete keuken in huis halen. De keukens zijn voorzien van keukenapparatuur van diverse bekende merken, zoals onder andere het topmerk Siemens. Daarnaast zijn de kasten altijd voorgemonteerd, waardoor u dit zelf niet meer hoeft te doen. Deze voordelige keukens beschikken dus over meer dan genoeg voordelen.

Vraag gratis ons magazine aan

Bent u benieuwd naar de nieuwe voordeelcollectie van KeukenConcurrent? Bestel hier gemakkelijk ons gratis magazine aan voor meer informatie. Hierin vindt u ook een compleet overzicht van onze laagst geprijsde keukens. Bestel het magazine nu en binnen drie dagen ligt het bij u op de deurmat!

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×