De voordelen van een donkere keuken

Een donkere keuken of een keuken met donkere accenten oogt warm en sfeervol. Toch blijft u een chique uitstraling behouden. Daarnaast is een donkere keuken eenvoudig te combineren met allerlei kleuren zoals wit, grijs, rood en bruin. Ook hout of koper is perfect te combineren met een donkere keuken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een houten werkblad, of als u een lichtere keuken wilt, kunt u voor een houten meubel kiezen met een zwart werkblad. Bovendien gaat een donkere keuken nog jarenlang mee dankzij het moderne uiterlijk. Zo geniet u nog lang van uiterst kookplezier.

Van donkere elementen tot een geheel donkere keuken

Bij KeukenConcurrent geniet u van een ruime keuze uit donkere keukens. Als u graag een volledig zwarte keuken wilt, hebben wij de Casoli en de Citigo als compleet donkere keukens. De Casoli heeft kasten in de kleur leisteen grijs en passen perfect bij een interieur met lichtere kleuren. Wanneer u voor de Citigo kiest, dan kiest u voor een strakke, grijze keuken met een donkergrijs werkblad. Dit geeft een stoer effect. U kunt een donkere keuken combineren met andere materialen voor een lichter effect. Zet bijvoorbeeld een groen plantje in uw keuken of maak gebruik van houten of gouden details. Is een geheel donkere keuken iets te veel naar uw smaak? Dan kunt u bij KeukenConcurrent ook terecht voor zwarte elementen in uw keuken. Denk hierbij aan een zwarte spoelbak, kraan of afzuigkap. Een zwarte vloer kan ook een oplossing bieden voor als u geen zwarte keuken wilt. Daarnaast zijn zwarte keukenmachines en keukengerei een mooi accent in uw keuken.

Meer inspiratie opdoen?

Bent u geïnteresseerd in een donkere keuken en wilt u meer inspiratie opdoen? Bestel dan ons gratis keukenmagazine. In ons magazine vindt u desgin-, en landelijke keukens, greeploze keukens en nog veel meer!

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×