Nieuws

De apparaten van in de iQ700 lijn

Dankzij de innovaties van de Siemens iQ700 lijn is koken eenvoudiger dan ooit. De innovatieve functies die in de verschillende apparaten te vinden zijn, zorgen ervoor dat uw kookervaring nog leuker wordt. De lijn bestaat uit verschillende apparaten. De iQ700 bak- en stoomovens maken bakken nog eenvoudiger. De BakingSensor weet precies wanneer uw gerecht klaar is en met de variaSpeed bespaart u de helft van de tijd terwijl de smaak heerlijk blijft. Daarnaast heeft de lijn ook inbouw koffievolautomaten waar al uw koffiewensen uit één apparaat komen. De vaatwassers uit de iQ700 lijn maken uw vaat gegarandeerd schoon. Voor ultiem kookcomfort bieden de kookplaten uit de lijn allerlei nieuwe functies aan. Met de TouchSlider kunt u met gemak alles aanpassen voordat u gaat koken of tijdens het koken. Bent u bang voor vieze kookgeurtjes? De afzuigkappen laten de lucht circuleren waardoor het fris blijft ruiken. Als laatste kent de iQ700 lijn warmtelades zodat uw borden warm opgediend kunnen worden en uw gerecht niet snel koud wordt. Bekijk hier de gehele collectie.

HomeConnect

Naast alle innovatieve functies heeft de iQ700 lijn de HomeConnect app. Hiermee bedient u Siemens apparaten met de app HomeConnect waar en wanneer u maar wilt. Wilt u alvast de oven voor verwarmen voordat u thuis komt? Dat kan! Ook als u in de supermarkt staat en u niet zeker meer weet of u een pak melk nodig hebt, kunt u dat bekijken via de app. U kunt zelfs uw was al aanzetten zonder dat u voor de wasmachine moet staan. Zo bedient u heel uw huishouden met gemak en maakt u uw leven makkelijker. 

Red Dot Award

De Siemens iQ700 inbouwapparatuur lijn is de trotse winnaar van de Red Dot Award 2016 voor product design. De fabrikant/Siemens dankt deze prijs aan de kenmerkende chromen lijn van de iQ700-serie. Door de chromen lijnen van de apparaten in de serie kunnen ze vrij gecombineerd worden en het er toch als één samenhangend geheel uit laten zien in uw keuken. 

Bezoek een van onze winkels

Wilt u de Siemens iQ700 lijn graag in het echt bewonderen? Kom dan langs in een van onze winkels of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Zij beantwoorden graag al uw antwoorden.

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×