Nieuws

Ruimtelijke trend

Wanneer u nadenkt over uw nieuwe keukenopstelling geldt waarschijnlijk dat het uiterlijk van de keuken voor u van belang is, maar vooral ook de opbergruimte. Als u van koken houdt, verzamelt u al snel allerlei keukengerei dat u gemakkelijk op wilt bergen. Naast de onderkasten wordt daarom vaak gekozen voor bovenkasten voor maximale kastruimte. Omdat een kleine keuken met bovenkasten klein kan ogen en een open keuken met een hoge kastenwand een gesloten uiterlijk krijgt, zijn planken een goed alternatief. Planken geven een ruimtelijke aanblik en zijn daarom een trendy en mooie vervanging voor bovenkasten. Met een open wand straalt uw keuken meer ruimte uit.

Ruimte en levendigheid met planken

Planken in de keuken bieden veel mogelijkheden. Zo kunt u er gemakkelijk bijvoorbeeld pannen, kookboeken, kruiden of keukenapparatuur op kwijt. Daarnaast bieden planken ook de mogelijkheid uw keuken gezellig aan te kleden. Zet bijvoorbeeld plantjes of uw kruidentuintje erop, uw mooiste servies of een ander mooi, kleurrijk accessoire. Een ander voordeel van planken is de mogelijkheid de wand erachter te decoreren met bijvoorbeeld behang, tegels of een mooie kleur. U geeft uw keuken er een persoonlijk en levendig karakter mee.

Voldoende opbergruimte

Ook met planken is voldoende opbergruimte voor uw keukenspullen geen probleem. Richt uw onderkasten zo efficiënt mogelijk in met bijvoorbeeld korfladen of een carrouselkast en u zult zien hoeveel ruimte u in de onderkasten creëert. U kunt kiezen voor een of twee planken aan de wand waarop u uw keukenspullen etaleert. Onze adviseurs helpen u graag met een efficiënte indeling van uw keuken.

Breng een bezoek aan onze showroom

Denkt u na over uw keukenopstelling en overweegt u planken? Bezoek een van onze showrooms en laat u inspireren. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een efficiënte indeling en de mogelijkheden van een plankenwand.

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×