Nieuws

Voordelen van Quooker kokend water kraan

Met de kokend water kraan van Quooker geniet u van kokend water direct uit uw kraan. Een kopje thee zetten of pasta koken is zo gebeurd! Daarnaast is een kokend water kraan een duurzame investering, omdat je energie én kosten bespaart. Alle Quooker kokend water kranen zijn extra veilig doordat de uitloop van de kraan goed is geïsoleerd waardoor de buitenkant niet te heet kan worden. Ook zit er een kindveilige bedieningsknop op. Hierdoor kunt u nooit zomaar kokend water tappen, maar moet u eerst twee keer drukken op de knop en vervolgens nog draaien. Zo gebeuren er minder ongelukken in de keuken!

Alle kokend water kranen van Quooker

Bij Quooker kunt u kiezen uit vier kokend water kranen: de Flex, de Fusion, de Twintaps en de Nordic Single taps. Voor de nieuwste innovatie van Quooker is de Flex kraan bedacht. Deze kokend water kraan is uitgerust met een uittrekslang voor warm en koud water. Wees niet bang dat er opeens kokend water uitkomt als u de uittrekslang gebruikt, want dankzij de kokendwaterstop kan dit niet gebeuren. Wilt u graag de kokend water kraan en mengkraan combineren? Kies dan de Fusion kraan. Deze is uitgevoerd met een extra kindveilige dubbel-druk-draai knop. Heeft u liever uw mengkraan en kokend water kraan apart? Ook die variant vindt u bij KeukenConcurrent. De Twintaps zijn in hetzelfde design uitgevoerd wat voor een mooi geheel in uw keuken zorgt. De kokend water kraan uit de Twintaps serie is ook los te verkrijgen. De Nordic Single tap is ideaal als u al over een mengkraan beschikt die u niet kwijt wilt.

Reservoirs en accessoires van Quooker

Naast de kokend water kranen biedt Quooker ook reservoirs voor de kranen aan. U heeft keuze uit drie reservoirs. Met de PRO3 krijgt u direct kokend water uit uw kraan. Met het COMBI reservoir heeft u direct kokend water én warm water bij de hand terwijl u met de COMBI+ kunt genieten van kokend water en onbeperkt warm water. Wilt u uw aanrecht er als een mooi geheel uit laten zien? Quooker heeft een zeeppomp in dezelfde Nordic stijl als de kranen die het geheel compleet maakt. Daarnaast kunt u ook beugels voor uw reservoirs aanschaffen.

Bezoek een van onze winkels en maak een afspraak

Wilt u graag de gehele Quooker collectie bij KeukenConcurrent komen bekijken? Bezoek dan een van onze winkels of maak een afspraak met onze adviseurs. Zij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×