De top 10 voordeelkeukens

Alle voordeelkeukens hebben een eigen stijl en zijn voor sommige situaties heel handig. KeukenConcurrent zet ze voor u allemaal op een rij:

1. De voordeligste keuken Renzo schaft u al aan voor €1299,-. Deze keuken is vanwege de compacte opstelling zeer geschikt voor kleine ruimtes, zoals studentenhuizen of studio’s.

2. Keuken Camiel is een stoere keuken dankzij de betonlook. De horizontale grepen zorgen voor een strak geheel en deze keuken is al verkrijgbaar voor maar €2995,-.

Renzo

Camiel

3. Veel opbergruimte nodig voor al uw kookspullen? Kies dan voor keuken Rob met een waarde van €3750,-. Deze keuken is recht en heeft een kunststof werkblad in licht eiken, wat een mooie, natuurlijke uitstraling aan de keuken geeft.

4. Keuken Marvin is een stoere, landelijke keuken en heeft u voor maar €3850,-. Deze keuken is recht en compact en de zwarte details maken deze keuken compleet.

5. Houdt u van koken en wilt u een vrijstaand fornuis? Voor maar €3950,- schaft u keuken Arnold aan met een stoer fornuis, multifunctionele oven en 5-pits gaskookplaat.

6. Een moderne keuken met gelakte antracieten keukenkasten en een licht terrazzo keukenblad is keuken Aaron. De vanaf-prijs van deze keuken is €3995,- en de keuken heeft een praktische opstelling.

7. Bent u op zoek naar een moderne, tijdloze keuken? Dan is deze laag geprijsde keuken Maarten voor slechts €4250,- de perfecte keuze voor u.

Marvin

Arnold

8. Houdt u van een strak en licht design? Dan is voordeelkeuken Jochem de keuken die u zoekt. Deze keuken is voorzien van topapparatuur en verkrijgbaar voor maar €4850,-.

9. Voor de eigentijdse keuken Corne betaalt u €4995,-. De gladde design deuren zijn afgewerkt met mooie, strakke handgrepen. Deze praktische keuken springt er altijd uit.

10. De stoere, robuuste keuken John heeft een luxueuze uitstraling. Het vrijstaande kookeiland geeft deze keuken een ruimtelijk en sfeervol effect. Deze stoere keuken is verkrijgbaar voor €6495,-.

John

Corné

Breng een bezoek aan onze showroom

Wilt u graag meer weten over de voordeelkeukens en deze met eigen ogen bewonderen? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms om de prachtige voordeelkeukens te bekijken. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van een keuken die voldoet aan al uw wensen. Heeft u uw droomkeuken gevonden? Dan kan KeukenConcurrent uw nieuwe keuken binnen vier weken leveren.

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×