Alle voordelen voor jou 

Topkwaliteit keukens; bij ons is kwaliteit ook echt kwaliteit. Wij bepalen samen met de fabriek de materialen en kiezen alleen voor de beste afwerking. 

Inclusief A-merk apparatuur; wij leveren showroomkeukens alleen met de beste apparatuur. Zo zijn de keukens uitgerust met alleen de beste A-merken: zoals Siemens, Bauknecht, Whirlpool, etc. 

Makkelijk zelf te monteren; de kasten zijn namelijk al voorgemonteerd, waardoor de zelfmontage eenvoudiger is dan je misschien had verwacht. 

Direct mee te nemen, geen levertijd; de showroomkeukens maken plaats voor de nieuwe collectie, dus je mag de keuken direct demonteren en mee naar huis nemen. 

Elke aanpassing mogelijk; de keuken moet natuurlijk wel passen in jouw huis, dus is het mogelijk om onder andere de opstelling aan te passen. 

Bekijk hieronder eenvoudig zelf alle showroomkeukens. We hebben keukens in verschillende kleuren en opstellingen.

Elke aanpassing mogelijk

Wil je toch nog graag de opstelling of de kleur van de showroomkeuken aanpassen? Dit is geen probleem! Door het modulaire systeem zijn onderdelen gemakkelijk te herinrichten en zijn de deuren te vervangen in de gewenste kleur. Tegen een kleine meerprijs kan bijvoorbeeld de apparatuur of het werkblad ook gewijzigd worden. Wij denken met jou mee in de mogelijkheden! 

Wist je dat wij gratis inpakfolie en taperollen hebben klaarliggen zodat je de keuken meteen kunt demonteren, ideaal toch? Ook vergoeden wij je gehuurde aanhanger voor één dag, dat is ideaal op zo’n demontage-dag.

Wacht niet te lang, dit is je laatste kans op héél veel voordeel! 

Maak hieronder eenvoudig een afspraak in één van onze 45 winkels. Laat je adviseren welke showroomkeuken jouw nieuwe keuken gaat worden.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×