Specialiteiten uit de oven

“Met een gezin is er weinig tijd om uitgebreid te koken. Ik maak daarom graag burritos uit de oven, dat is een favoriet gerecht hier in huis. Maar bij de koffie is een zelfgemaakte cake natuurlijk het lekkerste! Ideaal zijn de twee combi-ovens in de kastenwand, hier hebben we goed advies over gehad.”

Landelijk & modern

De keuken is een mix van landelijk en modern. De witte kaderdeuren en de antieke grepen zorgen voor de warme landelijke uitstraling. En het kunststof werkblad samen met de spatranden zorgen voor de moderne look. De opstelling en de vele kasten sluiten volledig aan bij een de Amerikaanse keukenstijl in combinatie met de moderne keukenapparatuur. 

Veel kasten en opbergruimte

“We hebben ons laten adviseren over de indeling van de verschillende keukenkasten. Het verkoopgesprek is prettig verlopen en we zijn erg blij met de opslagruimte door onder andere de vele lades en binnenlades. We genieten nu van een grote keuken voor een scherpe prijs met alles erop en eraan.”

Ben je benieuwd naar onze uitgebreide keukencollectie en wil je graag persoonlijk advies over het indelen van jouw nieuwe keuken? Kom dan langs in één van onze 45 winkels of maak hieronder eenvoudig een afspraak.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×