Krasbestendigheid van onze keuken werkbladen

Weten wat je nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

 

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!

Krasbestendigheid van onze keuken werkbladen

Krasbestendige werkbladen voor optimale kwaliteitservaring

Krasbestendige werkbladen zijn werkbladen waar u zorgeloos gerechten op kunt bereiden. Krassen en strepen zijn verleden tijd met onze krasbestendige werkbladen. Dankzij een speciale aanpak zijn al onze werkbladen bestand tegen krassen: van kunststof tot houten werkbladen. Op deze manier geniet u van optimale kwaliteit. Wilt u meer weten? Lees hier alles over onze krasbestendige werkbladen.

Natuurstenen keukenbladen

Werkbladen van natuursteen zorgen niet alleen voor een zeer luxe uitstraling in de keuken, maar zijn ook nog eens heel praktisch. Werkbladen van steen, graniet of composiet zijn namelijk krasbestendig, stootvast en slijtvast. Dit komt voornamelijk door de hardheid en de dichtheid van het materiaal. Graniet- en kwartsstukken worden onder hoge druk tegen elkaar geperst, wat het werkblad extreem hard maakt. Krassen krijgen op deze manier geen kans, zodat u jarenlang van een prachtig keukenblad geniet.

Alle soorten krasbestendige werkbladen

Waar werkbladen van harde gesteenten zeer krasbestendig zijn, zijn werkbladen van materialen als kunststof, hout, roestvrijstaal en glas dat over het algemeen niet. Dergelijke materialen zijn gevoelig voor krassen, wat zou betekenen dat uw werkblad minder lang mooi blijft. KeukenConcurrent maakt daarom gebruik van een speciale aanpak om alle werkbladen krasbestendig te maken. Zo heeft kunststof een harde bovenlaag van HPL, waarbij verschillende materialen onder hoge druk worden samengeperst. Dit resulteert in een waterdichte, krasvrije laag, die weinig onderhoud vergt en bovendien erg lang mooi blijft. Tijdens het productieproces worden alle soorten werkbladen voorzien van een beschermlaag die krasbestendig is. Wat voor werkblad u ook zoekt, voor krassen hoeft u in ieder geval niet meer bang te zijn.

Kom naar de winkel

Bent u benieuwd hoe krasbestendig onze werkbladen zijn? Kom langs in een van onze winkels om het zelf te ervaren! Onze keukenprofessionals zullen dit voor u demonstreren. Bovendien staan zij hier voor u klaar met een passend en gedegen advies voor uw werkblad.

De keukens van KeukenConcurrent zijn stuk voor stuk opgebouwd uit alleen de allerbeste kwaliteit

En dat voor een zeer scherpe prijs. Daarom vertellen wij u graag over een aantal aspecten uit de kwaliteitseigenschappen van onze keukens. Want we kunnen u wel ALLE kwaliteitsaspecten van onze keukens gaan uitleggen, maar dat kunt u beter navragen bij onze keukenspecialisten. Zij kunnen u persoonlijk en haarfijn uitleggen wat onze KeukenConcurrent keukens tot echte kwaliteitskeukens maakt.

Zelf de kwaliteit van onze keukens ervaren? Ga dan meteen aan de slag met onze 3D keukenplanner!

×