Krasbestendigheid van onze keuken werkbladen

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

Klik hier om te starten

* Geheel gratis en direct een prijs

GratisMagazine

  • Blader door onze collectie keukens
  • 57x tips over keukenopstellingen
  • Inspiratie gegarandeerd: Al 52.970x aangevraagd!

Krasbestendigheid van onze keuken werkbladen

Bij het bereiden van gerechten werkt u vaak op het keukenblad. En als u niet oplet kunnen er gemakkelijk krassen en strepen ontstaan, want niet alle keukenbladen zijn krasbestendig. Vooral RVS, glas en massief hout zijn krasgevoelige materialen. Harde werkbladen zoals steen, graniet en composiet zijn daarentegen wel krasbestendig, stootvast en slijtvast. Dit komt mede door de hardheid van het materiaal, maar ook omdat bijvoorbeeld alle graniet- en kwartstukken onder hoge druk tegen elkaar worden geperst. Hierdoor is de dichtheid van de aanrechtbladen erg hoog.

Bij KeukenConcurrent hebben we het door een speciale aanpak voor elkaar gekregen om bijna al onze werkbladen krasbestendig te maken. Zo ervaart u het beste de kwaliteit van onze werkbladen.

De keukens van KeukenConcurrent zijn stuk voor stuk opgebouwd uit alleen de allerbeste kwaliteit

En dat voor een zeer scherpe prijs. Daarom vertellen wij u graag over een aantal aspecten uit de kwaliteitseigenschappen van onze keukens. Want we kunnen u wel ALLE kwaliteitsaspecten van onze keukens gaan uitleggen, maar dat kunt u beter navragen bij onze keukenspecialisten. Zij kunnen u persoonlijk en haarfijn uitleggen wat onze KeukenConcurrent keukens tot echte kwaliteitskeukens maakt.

Zelf de kwaliteit van onze keukens ervaren? Ga dan meteen aan de slag met onze 3D keukenplanner!

Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.