Softmotion: Geruisloos sluiten van keukenlades

Weten wat je nieuwe keuken kost bij ons?

* Geheel gratis en direct een prijs

 

Vraag ons magazine aan

GratisMagazine

  • Vol nieuwe en handige trends
  • 60 pagina's dik
  • Gratis thuisbezorgd

SoftMotion-techniek in uw keuken

Dankzij de SoftMotion-techniek bent u verzekerd van geruisloos sluitende keukenladen en -deuren. Beschadigingen aan uw laden en deuren zijn verleden tijd dankzij SoftMotion. Lees hier meer over de innovatieve SoftMotion-techniek.

Voorkom beschadigingen met SoftMotion

Het is niet moeilijk om een keukenlade of keukenkast te openen, maar bij het sluiten zijn we niet altijd even oplettend. In alle haast worden laden en deuren vaak harder gesloten dan nodig. De harde klap kan uw keukenkasten blijvend beschadigen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. De beste oplossing hiervoor is het toepassen van de SoftMotion-techniek. Bij KeukenConcurrent kunt u al uw keukenlades en keukenkasten voorzien van dit systeem waarmee u zacht en geruisloos uw keukenlades en uittrekelementen sluit. Dankzij deze techniek zijn beschadigingen door het te hard dichtgooien van laden of deuren verleden tijd.

De ideale oplossing voor iedere keuken

De SoftMotion-techniek is toe te passen op alle soorten keukenladen en -kasten. Hierdoor kunt u altijd kiezen voor een design naar uw smaak. De greeploze keuken komt steeds vaker voor. Vooral bij designkeukens zien we deze trend veel terugkomen. De elegantie van de greeploze keuken heeft echter ook een nadeel. Het dichtdoen van de laden gaat namelijk al snel te hard en ongecontroleerd. Gooit u de lade of deur te hard dicht, dan kunt u geen greep vastpakken om deze nog tegen te houden. Hiermee is schade sneller veroorzaakt dan u lief is. SoftMotion is daarom de ideale oplossing in een greeploze keuken.   

Kom langs bij een van onze showrooms

Wilt u de verschillende mogelijkheden wat betreft keukenladen, -kastjes en -deuren met uw eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze showrooms en laat u overtuigen van het voordeel van de SoftMotion-techniek. Bovendien staan onze adviseurs altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u van een passend advies te voorzien.

De keukens van KeukenConcurrent zijn stuk voor stuk opgebouwd uit alleen de allerbeste kwaliteit

En dat voor een zeer scherpe prijs. Daarom vertellen wij u graag over een aantal aspecten uit de kwaliteitseigenschappen van onze keukens. Want we kunnen u wel ALLE kwaliteitsaspecten van onze keukens gaan uitleggen, maar dat kunt u beter navragen bij onze keukenspecialisten. Zij kunnen u persoonlijk en haarfijn uitleggen wat onze KeukenConcurrent keukens tot echte kwaliteitskeukens maakt.

Zelf de kwaliteit van onze keukens ervaren? Ga dan meteen aan de slag met onze 3D keukenplanner!

×