Keukens van de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Kwaliteit keukens, daarvoor bent u bij KeukenConcurrent aan het juiste adres. Daarbij profiteert u ook gegarandeerd van de laagste prijs voor onze kwaliteit keukens. De kwaliteit van onze keukens komt terug in het draagvermogen van de lades, de krasbestendigheid, de geruisloze soft-motion techniek en de stevige bevestiging door scharnieren. Meer weten over onze kwaliteitsaspecten? Lees hier alles over onze kwaliteit keukens.

Een draagvermogen tot wel 80 kg

Voorraad, servies, potten en pannen hebben allemaal een plekje nodig in de keukenkasten en –lades. Alles bij elkaar zorgt dit voor een flink gewicht, waardoor uw lade kan breken of ombuigen. Met de lades van KeukenConcurrent is dit verleden tijd. Onze keukenlades beschikken over ladegeleiders die voor minstens 60 kg en tot wel 80 kg belastbaar zijn. Bovendien zorgen de bodemplaten van geperst hout ervoor dat de lades extra stevig zijn. Dit maakt de kans zeer klein dat uw potten en pannen er doorheen zakken.

Geruisloze soft-motion techniek

Keukenlades of –kasten worden vaak bij het sluiten dichtgegooid, waardoor er beschadigingen kunnen ontstaan. Bovendien geeft het een harde klap bij het sluiten. Dankzij de soft-motion techniek sluiten keukenlades en uittrekelementen zacht en geruisloos. KeukenConcurrent maakt het mogelijk om dit systeem toe te passen in al uw keukenlades en –kasten.

Stevige bevestiging door scharnieren

Goede scharnieren zijn essentieel voor een stevige bevestiging van deuren en lades. KeukenConcurrent werkt alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Het gebruik van sterke scharnieren maakt ook het gebruik van deuren en lades van sterker en zwaarder materiaal mogelijk voor echte kwaliteit keukens. Bovendien zijn de metalen clipscharnieren driedimensionaal verstelbaar, sluiten ze automatisch en zijn ze op een geheel metalen montageplaat aangebracht. Dankzij de openingshoek van 100° zijn ze in alle richtingen verstelbaar

Krasbestendigheid van kwaliteit keukens

Keukenbladen zijn over het algemeen gevoelig voor krassen. Bij het bereiden van gerechten op het werkblad kunnen er krassen en strepen ontstaan. Materialen als RVS, glas en massief hout zijn hier extra gevoelig voor, terwijl steen, graniet en composiet wel krasbestendig, stootvast en slijtvast zijn. KeukenConcurrent maakt gebruik van een speciale aanpak om alle werkbladen krasbestendig te maken. Zo ervaart u de beste kwaliteit van onze werkbladen.

Kom naar de winkel

Ervaar onze kwaliteit keukens zelf en kom langs in een van onze winkels. Bovendien staan onze keukenprofessionals voor u klaar met een passend en gedegen advies.

×