Moderne keuken

“De keuken sluit volledig aan bij onze moderne dijkwoning. Uiteindelijk hebben wij de keuken afgestemd op de houten visgraat vloer met een strak zwart front en een composieten werkblad. De Aquahot kokendwaterkraan in het zwart past ook mooi bij het geheel!”

Kwalitatieve keukenapparatuur

“We zijn erg tevreden over de prijs van de keuken, vooral omdat we niet wilden besparen op goede keukenapparatuur. Een BORA kookplaat moest er sowieso komen, omdat ik vaak mijn hoofd stootte aan de afzuigkap. Daar heb ik nu gelukkig geen last meer van!” 

Juiste werkbladhoogte

“Onze adviseur heeft ons goed geholpen en geadviseerd over de hoogte van de keuken, hier hadden we zelf helemaal niet aan gedacht!” Het is belangrijk dat de hoogte van je nieuwe keuken goed is afgestemd op je eigen lengte, om zo onnodige lichamelijke klachten te voorkomen.

Ook op zoek naar een nieuwe keuken? Laat je inspireren door de keukens van onze klanten en door het uitgebreide assortiment in onze winkels

Maak hieronder eenvoudig een afspraak in één van onze 45 winkels.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×