Hulp bij het kiezen van de juiste kleuren

“We twijfelden over een zwarte keuken met een wit aanrechtblad of juist een witte keuken met een zwart werkblad. Uiteindelijk zijn we blij met de eerste keuze en het advies dat we hebben gehad in de showroom; want door de grote lichtpartij in onze keuken zou de witte keuken de ruimte veel te licht maken.” 

Veel opbergruimte

Voldoende ruimte in de keuken was een grote wens van familie van Rooij. De opbergmogelijkheden in de keuken zijn volledig afgestemd op hun wensen. Praktisch zijn onder andere de grote lades in het eiland en de hoge inbouw bezemkast bij de spoelbak. In de bezemkast staat de stofzuiger opgeborgen en andere zaken die je ergens kwijt moet.

Keuze voor luxe apparatuur 

“We wilden dit keer niet besparen op de keuze in apparatuur: de keuken heeft wel echt alles erin zitten wat wij graag wilden. Daarom hebben we gekozen voor een Bora Pure, een Quooker, een Siemens stoomoven en een Boretti wijnklimaatkast. Het voordeel van de Bora Pure is dat deze kookplaat gekoppelde zones heeft waardoor je een bakplaatconstructie kan realiseren. Wij bereiden veel op de Bora kookplaat waaronder Surinaams stoofvlees, onze favoriet!” 

Wat is jullie favoriete plekje in de keuken?

“Dat is toch wel het kookeiland, waar we graag aan zitten om gezellig te borrelen. We kunnen zelfs met 7 personen aan het eiland zitten! We hebben twee oudere kinderen die werken in de horeca en regelmatig lekkere flessen wijn meenemen om onze wijnklimaatkast aan te vullen”.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw keuken? 

Maak dan snel een vrijblijvende afspraak in één van onze 45 winkels!  Wil je inspiratie of ideeën opdoen? Bekijk dan onze andere keukenblogs.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Aanhef*
.*

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×