Favoriet gerecht van Larissa

“Ik kook heel graag in de nieuwe keuken met de BORA Pure, mijn favoriete gerecht is truffelpasta! De grote ETNA oven is ook ideaal om van alles in te bereiden.” De ETNA trendlijn multifunctionele oven matcht perfect in de keuken van Larissa door de black Titanium uitvoering.

Keramiek werkblad

Het 6 cm dikke keramieken werkblad heeft een luxe uitstraling door de kleur én het materiaal. Het grote voordeel van keramiek is dat je een gewoon een hete pan op het werkblad kunt zetten. De kookplaat en de spoelbak zijn helemaal vlak weggewerkt in het blad. 

“Ik wist helemaal niet dat het mogelijk was om een stopcontact weg te werken in het werkblad. Het is super handig in gebruik met een mixer, omdat hiervan de snoeren meestal niet zo lang zijn.”

Grote lades in de keuken

“Ik vind een symmetrische indeling erg belangrijk in de keuken. Het eindresultaat is helemaal naar wens en we zijn hierover perfect geadviseerd in de showroom. We hebben gekozen om veel lades te verwerken in de opstelling. Door de grote lades hebben we nu veel opbergruimte en dat is super fijn!”

Wij zijn trots op de keukens van onze klanten! Wil je meer inspiratie opdoen?  Bekijk dan hier meer keukens. 

Laat je vrijblijvend adviseren en ontdek de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken. Maak hieronder een afspraak in één van onze 45 showrooms.

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×