Mogelijkheden grijstinten

Wat betreft grijstinten zijn er talloze mogelijkheden. Zo heeft u de keuze uit meer dan 50 tinten grijs. Welke tint u het beste kunt kiezen voor uw eigen keuken is afhankelijk van de stijl die u wilt creëren. Gaat u voor een moderne keuken? Dan zijn mat grijs en hoogglans grijs zeer geschikt. Bovendien geven deze kleuren uw keuken een luxueuze uitstraling. Bent u benieuwd hoe een modern grijze keuken er precies uit ziet? De voordeelkeuken Rob is een geschikt voorbeeld hiervan. Wanneer u voorkeur uitgaat naar een landelijke keuken is een licht grijze houtkleur een echte aanrader. Het is dan ook geen wonder dat wij regelmatig een landelijke keuken in een grijze houtkleur voorbij zien komen. Tevens zien we vaak dat er wordt gekozen voor een grijze betonkleur, waardoor de keuken een echte eyecatcher wordt. In de Design keuken GL-Tautz ziet u hoe deze betonkleur de keuken uniek maakt.

Eindeloos combineren met diverse kleuren en materialen

Dat grijze keukens erg populair zijn is natuurlijk niet zonder reden. Grijs is een kleur waar je niet snel op uitgekeken raakt. Bovendien is grijs gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Door bijvoorbeeld een lichtgrijze keuken te combineren met wit en (oud) blauw wordt er een nostalgische look gecreëerd. Tevens is grijs een zeer neutrale kleur, waardoor het uitstekend combineert met een of meerdere felle kleuren. Denk bijvoorbeeld aan grijze keukenkastjes met een felle kleur muur, om een speels effect te creëren in de keuken. Naast kleuren is grijs ook uitstekend te combineren met diverse materialen. Zo kan een grijze keuken gecombineerd worden met houten details. Dit geeft een natuurlijke, maar toch moderne uitstraling. Een andere optie is grijs in combinatie met gouden elementen, bijvoorbeeld een gouden kraan of handgrepen. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling in uw keuken.

Grijze accessoires in de keuken

Vindt u het toch net iets te gewaagd om meteen voor een volledig grijze keuken te kiezen? Dan kunt u uw keuken ook opfleuren met grijze accessoires. Een witte keuken kan goed gecombineerd worden met een grijs aanrechtblad, wandmeubels en/of -planken, of kleinere accessoires. Zo geeft u uw keuken toch een nieuwe look, zodat u helemaal meegaat met de keukentrends van dit jaar.

Bestel het gratis magazine

Op zoek naar nog meer inspiratie over de keukentrends van dit jaar? Bestel dan ons gratis keukenmagazine, boordevol inspiratie. De keukenspecialisten van KeukenConcurrent geven u graag tips en advies over de nieuwste kleuren, materialen en stijlen, die terug te zien zijn in onze keukens.

Blogbericht zoeken


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij u.
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

×