Nieuws

Ontdek de chefkok in u met Whirlpool SmartCook

De SmartCook is de nieuwste inductiekookplaat van Whirlpool. Het gebruiksvriendelijke touchscreen van de kookplaat fungeert als uw persoonlijke assistent tijdens het bereiden van een gerecht. U voert een aantal gegevens in voordat u begint met koken. U geeft bijvoorbeeld aan of u een vlees- of visgerecht gaat bereiden, inclusief het gewicht. SmartCook zorgt vervolgens voor het beste resultaat.

Hoe werkt SmartCook precies?

SmartCook werkt met de bekende 6th Sense® technologie van Whirlpool. De kookassistent beschikt over 40 programma’s waar u uit kunt kiezen en vervolgens stap voor stap doorheen wordt geleid. U selecteert het soort gerecht dat u wilt bereiden en de kookmethode die u wenst, zoals koken, bakken, grillen of stomen. Kiest u bijvoorbeeld voor een gegrilde vis, dan brengt SmartCook aan de hand van de gegevens die u invoert, de pan op de juiste temperatuur en zorgt ervoor dat dit zo blijft tijdens het kookproces.

Hoe helpt SmartCook u?

Als koken niet uw sterkste punt is bereidt u met SmartCook toch een heerlijke maaltijd. De persoonlijke assistent leidt u eenvoudig door een aantal stappen heen en beheert vervolgens het kookproces. Zo kan de pan met pasta nooit overkoken of het vlees niet aanbranden. De SmartCook bestaat uit verschillende kookzones en 40 verschillende programma’s. Vlees, vis, groente of welke gerechten dan ook kunnen daarom zonder problemen tegelijkertijd klaar gemaakt worden.

Meer weten over de innovatieve producten van Whirlpool?

Bent u geïnteresseerd in de SmartCook? Plan dan een afspraak in een van onze showrooms en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Blogbericht zoeken

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.


Ja, ik wil gratis inspiratie

Ja, ik wil de gratis nieuwsbrief
  • Altijd op de hoogte van acties, kortingen en aanbiedingen
  • Het laatste nieuws het eerst bij jou
  • Gemakkelijk uitschrijven op ieder gewenst moment
×