Modern chique

“Ik heb inspiratie opgedaan op Pinterest en ik wilde graag een modern chique keuken met een vrouwelijke touch. De vrouwelijke accenten komen nu terug in de roze barkrukken, accessoires en de goudkleurige wandtegeltjes. Ik ben erg blij met het eindresultaat!”

Composieten werkblad

“Ik heb in de inspiratieruimte goed kunnen matchen en vergelijken! Ik wist wel dat ik een composiet werkblad wilde, maar de kleurencombinatie van de keuken is pas in de winkel samengesteld. In de winkel was er genoeg keuze om te matchen met de al aangeschafte goudkleurige tegeltjes.”

Nieuwste apparatuur

“Ik heb gekozen voor een BORA Pure kookplaat, omdat je zo geen afzuigkap meer in het zicht hebt hangen. Ik heb de kookplaat laten inbouwen, hierdoor is het schiereiland nog veel strakker geworden. Daarnaast is de Quooker ook super fijn! Om snel water te koken om pasta te bereiden, maar ook ideaal om snel thee te maken.”

Laat je inspireren door ons ruime assortiment en de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken. Onze adviseurs helpen je graag op weg in één van onze 45 winkels!

Maak hieronder eenvoudig een vrijblijvende afspraak

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×