Hotel chique

“Voor onze nieuwe keuken heb ik veel inspiratie opgedaan over de hotel chique stijl via Pinterest en Instagram. We hebben ook samen met een interieurstylist de verdere look van de woning uitgewerkt!”

Geen bovenkasten

“Marinus is vrij lang, dus daarom hebben we ervoor gekozen om geen bovenkasten te nemen in de keuken. Zo stoot hij nooit meer zijn hoofd aan een kastje! Ook straalt de strakke keuken nu meer ruimtelijkheid uit.” 

Normaal ga je voor verlichting onder de bovenkasten, maar je kunt ook spots voor de benodigde sfeerverlichting in je plafond plaatsen net zoals bij Marinus en Mandy.

Favoriete plek in de keuken

“We zitten graag samen aan de bar van het kookeiland te werken. Maar uiteraard wordt er ook gekookt in de keuken. Kip Tandoori en poké bowl zijn onze favoriete gerechten! Met de nieuwste apparatuur van Bauknecht en BORA wordt koken nog leuker.”

6 cm dik werkblad

“Wij wilden graag een dik composiet werkblad, zodat de keuken een luxe uitstraling heeft. De keuken staat in het midden van de woonkamer, dus het werkblad moest een echte eyecatcher worden. Dit is goed gelukt!”

Wil jij ook een nieuwe keuken net zoals Marinus en Mandy? Laat je vrijblijvend adviseren en bekijk samen met één van onze adviseurs de mogelijkheden. Onze keukens zijn gegarandeerd voor de laagste prijs van Nederland! 

Maak hieronder eenvoudig een afspraak in één van onze 45 winkels. 

Vraag hier jouw gratis magazine aan

Concent*

Wij verwerken jouw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vind je hier. Als je verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat je ons beleid hebt gelezen.

×