Bauknecht keukenapparatuur

Bauknecht koffiemachine

Bauknecht keukenapparatuur

Bauknecht heeft een breed assortiment keukenapparatuur, dat onderverdeeld kan worden in 6verschillende categorieën: vaatwassers, kookplaten, ovens, magnetrons, koelkasten en vriezers. Het merk Bauknecht bestaat al bijna een eeuw en heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een begrip in de keukenindustrie. Bij het merk worden de beste technieken gemakkelijk gecombineerd met mooi design. Daarnaast maakt de apparatuur van Bauknecht het mogelijk comfortabel, duurzaam en gezond te leven doordat de apparaten zijn ontwikkeld aan de hand van de wensen van haar klanten.

Over Bauknecht

 • Vaatwasser
  Het assortiment Bauknecht vaatwassers van KeukenConcurrent is onder te verdelen in twee groepen: inbouwvaatwassers, waarbij de vaatwasser hetzelfde front krijgt als de rest van de keuken en vrijstaande vaatwassers. Er zijn vaatwassers in diverse afmetingen en kleuren.
 • Kookplaten
  Er is keuze uit verschillende typen kookplaten. Gaskookplaten, keramische kookplaten en inductiekookplaten, waarbij niet de kookplaat maar alleen de pan verwarmd wordt. Bauknecht biedt keuze uit verschillende formaten, kleuren en kookplaten met of zonder wokbrander.
 • Ovens
  Niet alleen biedt Bauknecht multifunctionele heteluchtovens maar het bedrijf levert ook populaire stoomovens, waarbij u voedsel bereidt met behulp van stoom. De smaken, vitamines en sappen van het eten blijven hierdoor optimaal behouden.
 • Magnetrons
  Qua magnetrons heeft u een ruime keuze en kunt u gemakkelijk een model vinden dat het beste bij uw kookstijl past. Zo zijn er combimagnetrons in verschillende afmetingen met vijf verschillende kookfuncties zoals stomen en grillen, maar ook compacte ovens met magnetronfunctie.
Bauknecht vaatwasser

Haal meer uit uw Bauknecht vaatwasser

De afwasautomaten van Bauknecht nemen u veel werk uit handen. En precies naar uw wensen: energie- en waterbesparend, grondig en voorzichtig, snel en stil. Daarmee houdt u meer tijd over voor koken en genieten.

Bauknecht zwarte afzuigkap

Bauknecht Afzuigkappen met boostfunctie voor extra kracht

De afzuigkappen van Bauknecht ontdoen uw keuken niet alleen van geuren en damp, maar zien er ook nog eens geweldig uit en zorgen voor een prettig verlichte ambiance - het beetje extra stijl in uw keuken.

Bauknecht gas op glas kookplaat

Energiezuinige technologieën bij Bauknecht kookplaten

Bij de kookplaten van Bauknecht heeft u de keuze uit inductie, keramisch en gas. Welk type u ook kiest, ze zijn elk voor zich flexibel in gebruik en indrukwekkend qua design, prestaties en efficiëntie.

Bauknecht greeploze oven

Multilevel koken met de ovens van Bauknecht

Hoe kun je met zo min mogelijk moeite het perfecte diner bereiden? Kies voor een oven van Bauknecht. Uitgerust met innovatieve technologieën en functies nemen ze u veel werk uit handen.

Bauknecht zwarte magnetron

Technologieën en functies van Bauknecht magnetrons

Met de magnetrons en compacte keukenapparatuur van Bauknecht maakt u uw keuken heel bijzonder. Deze juweeltjes - naast of boven elkaar ingebouwd - zorgen voor extra kookplezier.

Bauknecht zwarte amerikaanse koelkast

De perfectie conditie voor uw eten

Met de koelkasten en vriezers van Bauknecht kunt u er zeker van zijn dat alles langer vers blijft. Innovatieve technologieën zoals de 0°-zone en ProFresh zorgen voor de perfecte condities. U proeft het verschil!

Bauknecht design KeukenConcurrent

Bauknecht – de Nr. 1 wanneer het om design gaat.

Design is één van de hoofdkenmerken van Bauknecht en speelt een grote rol in het onderscheidend vermogen van het merk. Op dit moment biedt Bauknecht u de keuze uit drie verschillende designlijnen voor uw apparatuur. Of uw voorkeur nu uitgaat naar het BlackLine, KOSMOS of KOMFORT design, u heeft altijd de keuze uit een compleet assortiment inbouwapparatuur die u geheel naar uw eigen wensen kunt combineren.

BlackLine - Techniek op zijn mooist

Glanzend, zwart glas biedt net dat beetje extra: de oppervlakken van het BlackLine-assortiment zijn uitgevoerd in het speciale SCHOTT® SeeClear spiegelglas. Een design wat vele malen is onderschieden, waaronder met de Red Dot Design Award in 2013. (LOGO reddot design award)

KOSMOS - Techniek in elegant design

Het greeploze design verleent de KOSMOS apparatuur een unieke uitstraling die perfect in elke keuken past. De apparaten zijn uitgevoerd in hoogwaardig iXeliumTM RVS - hierdoor blijven ze er als nieuw uitzien, zelfs na jaren van intensief gebruik - en beschikken over een luxueuze afwerking. Hiermee onderstreept het KOSMOS design de hoogstaande kwaliteit van haar apparaten.

KOMFORT - Techniek in klassieke schoonheid

Karakteristiek voor het KOMFORT assortiment zijn de mooie vormen van de roestvrijstalen grepen en de hoogwaardige glaselementen. Zakelijk design met een duidelijke lijnvoering speelt perfect samen met innovatieve techniek. Een design voor allen die waarde hechten aan kwaliteit, tijdloze elegantie en een uitgebreide keuze.

×