Semi-greeploze keukens in diverse opstellingen| KeukenConcurrent
Semigreeploze keuken
Zoeken

Semigreeploze keukens voor de laagste prijs!

Semigreeploze keuken

Een semi-greeploze keuken heeft panelen met een vrijwel onzichtbare greep. Deze is zo in het ontwerp van de kasten en lades verwerkt dat de greep niet opvalt. Dat heeft als resultaat dat semi-greeploze keukens een strakke en eigentijdse uitstraling hebben. Bij KeukenConcurrent zijn diverse opstellingen verkrijgbaar met een semi-greeploze uitvoering. Keukens met dit type frontjes zijn trendy en passen bij elk interieur. Omdat u de lades en kastdeuren aan de voorzijde niet hoeft aan te raken om ze te openen, zijn semi-greeploze keukens minder gevoelig voor vingerafdrukken. 

Soorten grepen

Er zijn verschillende varianten van semi-greeploze keukens. U heeft de keuze uit een front waarbij de greep op een onopvallende manier in het paneel is verwerkt. De greep gaat op in het design van de kast en is daardoor bijna niet te zien. Dit wordt een opliggende greep genoemd. Het meest gangbare type is de keuken met semi-greeploze keukendeurtjes die beschikken over een ingefreesd handvat. De greep is dan wel te zien maar is onopvallend, waardoor de moderne sfeer van de keuken behouden blijft. Verder is er het type met een U-greep. Deze greep is opliggend en heeft een naar boven uitstekende rand. Dit zorgt voor een nostalgisch aanzien.

Keukenindeling semigreeploze keuken

Om de eigentijdse stijl van de keuken overal terug te laten komen kiest men bij een semi-greeploze keukens vaak voor inbouwapparatuur. Het is ook mogelijk om te combineren met losstaande kookapparatuur. Vooral wanneer u veel ruimte heeft staat dit heel professioneel. KeukenConcurrent biedt een uitgebreid aanbod aan keukenapparatuur van topmerken. U vindt bij ons producten van fabrikanten als Smeg, Whirlpool, Bosch, Boretti, Samsung en Siemens.

Semigreeploze Keukenbladen

Met een keukenblad in de gewenste stijl wordt uw semi-greeploze keuken helemaal compleet. Onze keukenbladen zijn verkrijgbaar in de materialen hout, graniet, beton, kunststof, composiet en RVS. U kunt daarbij kiezen voor diverse afwerkingen en kleuren. Zo zijn er keukenbladen in een matte of glanzende uitvoering en met of zonder spatrand. Bij KeukenConcurrent heeft u volop keuze.

Bekijk onze semigreeploze keukens

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden.

Terug
Sluiten
×