Rode keukens

Een rode keuken is aanwezig in het interieur, daar kunt u niet omheen. Het is gedurfd om voor deze felle kleur in de keuken te kiezen die tegelijkertijd zorgt voor een warme uitstraling. Bovendien is de kans is groot dat u vanzelf vrolijk wordt en energie krijgt als u uw keuken in rood binnenloopt. De kleur rood is verkrijgbaar in talloze tinten, van felrood tot het zachtere ossenbloedrood en alles daartussen in. Elke rode tint brengt zijn eigen sfeer en emoties met zich mee. Lees hier meer over deze kleur van de liefde en welke mogelijkheden rode keukens uw interieur te bieden hebben.

3D tool

Benieuwd of deze kleur in jouw ruimte past?

Probeer het uit met onze 3D tool!

Zet direct jouw keukenideeën om in beeld. Probeer verschillende opstellingen en stijlen in deze kleur om uit te zoeken wat het beste bij jou en je huis past. Je kunt eindeloos varieren en al je ideeën uitproberen!

Rode keukens voor iedere stijl

Rode landelijke keuken

Rood is bij uitstek de kleur voor een landelijke keuken. De rode kleur straalt warmte uit en past daarom goed bij een landelijke sfeer. Een landelijke keuken in rood combineert u desgewenst mooi met bijvoorbeeld zachte, roomwitte details of donker natuursteen. Met deze kleuren en materialen maakt u uw rode landelijke keuken helemaal af.

Bordeaux keuken

Bordeaux keuken

Bent u op zoek naar een keuken in een donkere kleur die tegelijkertijd warmte uitstraalt? Dan is een keuken in bordeauxrood of ossenbloedrood een mogelijkheid voor u. Deze bruinrode kleur geeft uw keuken een aangename en chique uitstraling en past bij zowel lichte als donkere kleurcombinaties. Ossenbloedrood is een dieprode wijnkleur die goed past bij een design keuken. Met een zachte uitstraling ook heel geschikt voor een strakke, moderne keuken in combinatie met bijvoorbeeld rvs details.

Rode elementen in de keuken

U wilt graag uw keuken opvrolijken met rood? Dan zijn er diverse mogelijkheden om rode details aan te brengen. Rood is een opvallende kleur, maar valt daarnaast goed te combineren met veel andere kleuren. Lees hier onze suggesties voor rode elementen in de keuken.

Rode tegels

Rode tegels

Met rode tegels in de keuken heeft u ruime mogelijkheden voor het aanbrengen van een rood accent. Zo fleurt u met wandtegels in de keuken boven het aanrecht bijvoorbeeld de ruimte op. Bovendien is de keuze rode tegels legio, zodat u zelf kiest hoe fel, do

Rood keukenblad

Rood keukenblad

Heeft u al eens een rood keukenblad overwogen? Misschien is het niet het eerste rode element dat u in gedachten had, maar een keukenblad in rood geeft uw keuken een bijzondere en warme look. Ook hiervoor geldt natuurlijk dat u het zo opvallend of onopval

Rode keukenkast

Met rode keukenkastjes creëert u een echte rode keuken die de sfeer van de ruimte bepaalt. Een felle rode kleur is vanzelfsprekend meer aanwezig dan een diepe wijn- of bruinrode kleur. Afhankelijk van uw smaak en de sfeer in de keuken waarnaar u op zoek b

×