Magnolia keukens

Een magnolia kleur keuken is een mooie variant op de witte keuken. Magnolia is een lichte tint die, afhankelijk van de kleur waarmee u het combineert, een compleet andere uitstraling krijgt. Wanneer u een lichte keuken wenst maar wit te hard vindt, dan is magnolia een bijzonder en subtiel alternatief. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een keuken van magnolia.

3D tool

Benieuwd of deze kleur in jouw ruimte past?

Probeer het uit met onze 3D tool!

Zet direct jouw keukenideeën om in beeld. Probeer verschillende opstellingen en stijlen in deze kleur om uit te zoeken wat het beste bij jou en je huis past. Je kunt eindeloos varieren en al je ideeën uitproberen!

Magnolia keukens voor iedere stijl

Matte magnolia keuken

Matte magnolia keuken

Met een keuken in magnolia mat geniet u van een lichte keuken. Door de combinatie van de magnoliakleur met het matte materiaal krijgt het geheel een zachte uitstraling die in de ruimte opgaat. De matte variant wordt vaak gebruikt in een landelijke keuken waarbij magnolia de vriendelijke uitstraling benadrukt. De kleur magnolia is een lichte, bijna witkleur met een zachte uitstraling en wordt daarom ook wel magnolia wit genoemd. Magnolia heeft de bijzondere eigenschap dat het in combinatie met wit een lichtroze kleur krijgt. In combinatie met bruine tinten in de keuken krijgt magnolia een vanillekleur. U kiest daardoor zelf welke kleur de boventoon in uw keuken voert.

Hoogglans magnolia keuken

Hoogglans magnolia keuken

Naast een matte variant is ook een hoogglans magnoliakeuken een mogelijkheid. Een magnolia hoogglans keuken is een strakke, moderne keuken maar krijgt door de kleur een zachte uitstraling. Er zijn verschillende combinaties mogelijk met een hoogglans magnoliakeuken. De kleur behoudt zijn zachte uitstraling met grijze of houttinten, maar kan ook met donkere contrasterende tinten gecombineerd worden.

Magnolia elementen in de keuken

Magnolia elementen in uw keuken zorgen voor lichte accenten. Met de zachte kleur verfrist u uw keuken op een subtiele manier. Lees hier onze suggesties voor licht in de keuken met magnolia elementen.

Magnolia vloer in de keuken

Magnolia vloer

Wanneer u zich afvraagt welke kleur vloer mooi in uw keuken past, overweeg dan eens een magnolia vloer. Het bijna onzichtbare roze of vanillewit zorgt voor een licht en ruimtelijke uitstraling in de keuken zonder dat de ruimte kil wordt.

Magnolia muur

Magnolia muur

Hetzelfde geldt ook voor de muren in uw keuken. Bij een donkere keuken bijvoorbeeld kan een witte muur hard overkomen. Dat effect voorkomt u door een magnolia kleur voor de muur te gebruiken. Heeft u een lichte keuken? Gebruik dan een donkerdere variant.

Magnolia keukenblad

Magnolia keukenblad

Een van de elementen die duidelijk aanwezig zijn in de keuken is het keukenblad. Met een magnolia keukenblad krijgt de ruimte een lichte en ruimtelijke sfeer. Kies voor een complete magnolia keuken inclusief magnolia aanrechtblad voor een mooi geheel.

×