Bruine keukens

Met een bruine keuken kiest u voor een warme kleur die voor gezelligheid en sfeer zorgt. De natuurlijke kleur is tijdloos en past bij vrijwel elke interieurstijl. Afhankelijk van het materiaal en de bruine kleur die u kiest, past een keuken in bruin bij zowel een moderne als industriële stijl, maar ook in een landelijke keuken is een bruine kleur een aanwinst. Bent u op zoek naar een keuken met een warme en natuurlijke uitstraling? Lees hier dan meer over de mogelijkheden.

3D tool

Benieuwd of deze kleur in jouw ruimte past?

Probeer het uit met onze 3D tool!

Zet direct jouw keukenideeën om in beeld. Probeer verschillende opstellingen en stijlen in deze kleur om uit te zoeken wat het beste bij jou en je huis past. Je kunt eindeloos varieren en al je ideeën uitproberen!

Bruine keukens voor iedere stijl

Bruin bestaat in talloze tinten, van diep donkerbruin tot licht, bijna pastelkleurig. Wij lichten hieronder een donkere en een lichte variant bruin uit. Deze kleuren zien we steeds vaker terug in keukens en bieden volop mogelijkheden voor een sfeervolle en stijlvolle keuken.

Donkerbruine keuken

Donkerbruine keuken

Aan het uiterste van het kleurenspectrum staat donkerbruin. Een donkerbruine keuken is door de diepe kleur duidelijk aanwezig. De donkerbruine kleur valt mooi te combineren met lichte, aardse tinten. Denk daarbij aan een donkerbruine keuken in MDF met een licht, houten keukenblad. Of een donkerbruine houten keuken gecombineerd met een natuurstenen blad.

Truffelbruine keuken

Truffelbruine keuken

Wanneer u het liefst kiest voor een lichte kleur, maar houdt van de warmte van een bruine, aardse tint, is de truffelbruine keuken een goede optie. Truffelbruin is bijzonder geschikt om te combineren met contrasterende kleuren als wit of donkerbruin. Heeft u een donkere keukenruimte en wilt u graag kleur aanbrengen? Dan is een truffelbruine keuken een aanrader.

Bruine elementen in de keuken

Uw bruine keuken kunt u helemaal compleet maken met bruine elementen. Steeds vaker zien we dat niet alleen de keuken, maar ook keukenapparaten beschikbaar zijn in mooie kleuren. Lees hier meer over de mogelijkheden van bruine elementen in de keuken.

Bruine keukenfrontjes

Bruine keukenfrontjes

Door juist te kiezen voor bruine accenten kunt u doormiddel van bruine keukenfrontjes een mooi geheel creëren. Het geeft een warme uitstraling maar zorgt ook voor rust in de ruimte.

Bruin werkblad

Bruin werkblad

Een element dat duidelijk aanwezig is in een keuken is het keukenblad. Met een bruine werkblad krijgt de ruimte een ruimtelijke sfeer. En bruine werkblad is goed te combineren met hout en wit voor een mooi geheel

×