Antraciete keukens

Antraciet keukens passen goed in de huidige trend van donkere kleuren in het interieur. Voor wie zwart iets te donker is, biedt antraciet een mooi alternatief. Een keuken in antraciet grijs zorgt niet alleen voor een elegant uiterlijk. De donkere tint combineert met een groot scala aan kleuren waarmee u uw eigen, unieke keuken creëert. Lees meer over de mogelijkheden met antraciet in de keuken bij KeukenConcurrent.

3D tool

Benieuwd of deze kleur in jouw ruimte past?

Probeer het uit met onze 3D tool!

Zet direct jouw keukenideeën om in beeld. Probeer verschillende opstellingen en stijlen in deze kleur om uit te zoeken wat het beste bij jou en je huis past. Je kunt eindeloos varieren en al je ideeën uitproberen!

Antraciete keukens voor iedere stijl

Zwarte landelijke keuken

Antraciet landelijke keukens

Misschien denkt u bij een trendy, donkere kleur als antraciet niet meteen aan een landelijke keuken. Niets is minder waar. De diepe kleur leent zich heel goed voor een landelijk interieur. Keukenkastjes met gekaderde randen of kraaldeeldeuren in antracietkleur zorgen voor een landelijke look die u afmaakt met bijvoorbeeld een natuurstenen blad en handgrepen in landelijke stijl.

Antraciet moderne keuken

Antraciet moderne keukens

Voor een moderne keuken in antracietkleur zijn er diverse mogelijkheden. Denk aan een matte, greeploze keuken voor een strak uiterlijk of een opvallende hoogglans antraciet keuken. Beide soorten keukens combineert u gemakkelijk met zowel een donker als een licht aanrechtblad, afhankelijk van de rest van het interieur en de hoeveelheid lichtinval.

industriële antraciete keuken

Antraciet industriële keukens

De donkere antracietkleur past uitstekend bij een industriële stijl waar neutrale kleuren en ruwe materialen de boventoon voeren. Bij een antraciet industriële keuken denkt u aan matte keukenkastjes gecombineerd met bijvoorbeeld roestvrijstalen, houten details of betonlook materialen.

Antraciet elementen in de keuken

Vindt u antraciet een mooie kleur maar wilt u niet een complete keuken in de zwartgrijze kleur inrichten? Overweeg dan antraciet elementen. Het aanbod keukenonderdelen in antracietkleur wordt steeds groter. Wij geven u vast wat inspiratie mee.

Antraciet keukenblad

Antraciet keukenblad

Een antraciet aanrechtblad is een element waarmee de antracietkleur duidelijk aanwezig is, maar niet overheerst. U kunt kiezen voor een effen aanrechtblad in antraciet of een blad in een gemêleerde kleur, bijvoorbeeld natuursteen.

Antraciete afzuigkap

Antraciete afzuigkap

De huidige trend van gekleurde apparaten, ziet u ook terug in afzuigkappen. Heeft u al eens een antraciet afzuigkap overwogen? Een donkergekleurde afzuigkap staat chique in de keuken en zorgt voor een mooi opvallend element.

Antraciete koelkast

Hetzelfde geldt voor de koelkast. Ook deze is in meerdere kleuren verkrijgbaar waaronder antraciet. Een koelkast in antraciet heeft een stoer uiterlijk en zal zeker opvallen in uw keuken.

Antraciet muur en vloer

Antraciete muren en tegels

Ook kunt u de muren en vloer of tegels een antracietkleur te geven. Zo geeft een antracietkleurige wand bij bijvoorbeeld een witte of lichte keuken een prachtig contrasterend effect. Daarnaast kunt u met antraciet tegels in de keuken alle kanten op.

×