Betonnen keukenblad voor de laagste prijs | KeukenConcurrent
Beton werkbladen
Zoeken

Betonnen keukenbladen

Betonnen keukenbladen

Een betonnen keukenblad is erg in opmars in de Nederlandse keuken

Betonnen werkbladen zijn erg populair; steeds meer mensen kiezen dan ook voor het stoere uiterlijk van betonnen keukenblad. Een betonnen keukenblad is toepasbaar in vrijwel iedere stijl, van modern tot landelijk.

De varianten van een betonnen keukenblad

KeukenConcurrent heeft meerdere modellen in de collectie die passen bij uiteenlopende stijlen. Ook de afwerking kan verschillen. Zo kan het beton worden uitgevoerd met een matte of glanzende finish. Omdat betonnen werkbladen gegoten worden, zijn deze ook in grote afmetingen beschikbaar. De maximale lengte van een betonnen werkblad is 4 meter. De maximale diepte is 1,20 meter. Wanneer je kiest voor een betonnen werkblad, kies je vaak voor het robuuste, grijze karakter van het materiaal. Goed om te weten is dat tijdens het productieproces van dit werkblad, kleur- en structuurverschil kan ontstaan. De exacte kleur is daarom moeilijk te voorspellen en kan afwijken van de voorbeelden in de showroom. Dit zorgt er wel voor dat het beton zijn eigen unieke karakter heeft.

Onderhoud betonnen keukenblad

Onze betonnen werkbladen worden voorzien van een vuilafstotende coating. Dit is een eerste bescherming tegen vlekken. Wilt u extra lang van uw betonnen keukenblad genieten, dan dient u echter wel wat extra onderhoud te plegen. Wij hebben wat praktische tips voor u op een rij gezet.

Vooral wel doen

  • Dagelijks onderhoud: gebruik een vochtig doekje en een zacht schoonmaakmiddel (allesreiniger).
  • Periodiek onderhoud: gebruik een sopje met vloeibare groene zeep.
  • Hardnekkige vlekken: doe een beetje Glorix op de vlek, dek vervolgens de vlek af met een natte doek en laat het een uur intrekken. Neem het keukenblad tot slot af met schoon water.

Vooral niet doen

  • Gebruik nooit schuurmiddelen en/of een schuurspons.
  • Vermijd contact met agressieve reinigingsmiddelen, zoals metaalreinigers en gootsteenontstoppers.
Terug
Sluiten
×