RVS keukenblad met de beste afwerking | KeukenConcurrent
rvs-keukenblad
Zoeken

RVS keukenbladen in alle maten

RVS Keukenblad

Een RVS keukenblad geeft elke keuken een moderne en trendy uitstraling

Daarnaast zijn werkbladen van RVS zeer duurzaam, hygiënisch en vergen ze ook nog eens bijna geen onderhoud. Onze RVS bladen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Er zijn modellen met een opstaande rand zodat er minder gemakkelijk iets afvalt en modellen zonder verhoging met een strak aanzien. Voor elke gewenste toepassing heeft KeukenConcurrent een RVS keukenblad.

De luxe van RVS keukenblad

Onze RVS werkbladen zijn mogelijk bij iedere keukenopstelling. De bladen worden machinaal vervaardigd en kunnen daarom in elke vorm en dikte worden geperst. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een hoekkeuken, een U-vorm, een recht blad of een afgeronde vorm. Bij KeukenConcurrent zijn al deze modellen verkrijgbaar.

Afwerking

Wat de afwerking betreft zijn er ook talloze opties. Zo kunt u kiezen voor een glanzende of een matte finish. Er kunnen verschillende reliëfs in de keukenbladen worden geperst en daarnaast is het mogelijk om een spoelbak naadloos in het blad te laten verwerken. Een keukenblad van RVS kan heel erg opvallen wanneer de rest van de keuken uit andere materialen bestaat. Of u maakt er juist een groot geheel van door meerdere onderdelen van RVS aan uw keuken toe te voegen.

Duurzaam

RVS staat voor roestvast en niet voor roestvrij staal, zoals vaak wordt gedacht. RVS bestaat onder andere uit een combinatie van ijzer, chroom en nikkel. Deze mix zorgt ervoor dat het staal minder gevoelig is voor roesten. Daarnaast is RVS waterafstotend en kan het tegen extreme hitte en kou. Door al deze kenmerken kan een RVS keukenblad uw keuken tientallen jaren sieren.

Hygiënisch

RVS wordt, ondanks het krasgevoelige oppervlak, veel toegepast in professionele keukens en kantines. Vakmensen houden vooral van de hygiënische eigenschappen en het strakke uiterlijk. De werkbladen kunnen snel en eenvoudig worden gereinigd. Vaak wordt er in deze gevallen gekozen voor een grof gematteerde afwerking van het RVS keukenblad, waardoor krassen en vingerafdrukken minder zichtbaar zijn.

Terug
Sluiten
×