Alle ins en outs van een glazen keukenblad

Met een glazen keukenblad bent u verzekerd van een exclusieve keuken. Glas geeft namelijk een prachtige uitstraling in uw keuken. Dit type keukenblad komt vooral voor in moderne en design keukens vanwege het strakke karakter. Wij vertellen u graag meer over glazen keukenbladen.

Een aanrechtblad van gehard glas. Een glazen keukenblad is gemaakt van industrieel gehard glas. Dit is glas dat is voorzien van extra bestanddelen en dat vervolgens is samengeperst tot een vrijwel onverwoestbaar glazen keukenblad. Gehard glas is hierdoor veel sterker dan normaal glas. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten glazen werkbladen verkrijgbaar. Zo kan de onderkant van het aanrechtblad in vrijwel iedere gewenste kleur gespoten worden. Ook heeft u de mogelijkheid om voor glanzend of mat glas te kiezen of glas met een bepaalde structuur. Zo kunt u een unieke keuken creëren die helemaal bij uw wensen past.

De voordelen op een rijtje. Een glazen keukenblad biedt verschillende voordelen. Zo kunt u er zonder problemen water op knoeien (en laten liggen) want dit type keukenblad is helemaal waterdicht. Daarnaast is glas gemakkelijk schoon te maken. Vlekken kunnen er met een vochtige doek snel van af worden geveegd. Heel hygiënisch dus! Bovendien is glas duurzaam en onderhoudsarm. Let er wel op dat de randen van een glazen keukenblad gevoelig kunnen zijn. Zo kan het voorkomen dat er butsen ontstaan wanneer u er hard tegenaan stoot met bijvoorbeeld een pan.

Keukenmagazine

  • Lees alles over de verschillende materialen en soorten keukenbladen in ons GRATIS magazine

Een glazen keukenblad met eigen ogen bekijken? Twijfelt u of een glazen keukenblad iets voor u is? Kom dan langs in één van onze showrooms waar u dit type keukenblad met eigen ogen kunt bekijken en voelen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Zij laten met plezier alle verschillende mogelijkheden zien en voorzien u van deskundig advies. 

Terug naar boven
×

Wacht!

"Ga niet met lege handen weg!"

Ontvang gratis ons Keuken Magazine boordevol tips en een compleet overzicht van onze keukencollectie inclusief prijs.