Glazen keukenblad voor pure luxe | Keukenconcurrent
Glazen keukenblad
Zoeken

Alle ins en outs van een glazen keukenblad

Glazen keukenblad - Hoekkeuken Sara

Met een glazen keukenblad bent u verzekerd van een exclusieve keuken. Glas geeft namelijk een prachtige uitstraling in uw keuken. Dit type keukenblad komt vooral voor in moderne en design keukens vanwege het strakke karakter. Wij vertellen u graag meer over glazen keukenbladen.

Een aanrechtblad van gehard glas

Een glazen keukenblad is gemaakt van industrieel gehard glas. Dit is glas dat is voorzien van extra bestanddelen, hierdoor is het veel sterker dan normaal glas. Daarnaast zijn er veel verschillende soorten glazen werkbladen verkrijgbaar. Zo kan de onderkant van het aanrechtblad in vrijwel iedere gewenste kleur gespoten worden. Ook heeft u de mogelijkheid om voor glanzend of mat glas te kiezen of glas met een bepaalde structuur. Zo kunt u een unieke keuken creëren die helemaal bij uw wensen past.

De voordelen op een rijtje

Een glazen keukenblad biedt verschillende voordelen. Zo kunt u er zonder problemen water op knoeien, want dit type keukenblad is helemaal waterdicht. Daarnaast is glas gemakkelijk schoon te maken. Vlekken kunnen er met een vochtige doek snel van af worden geveegd. Heel hygiënisch dus! Bovendien is glas duurzaam en onderhoudsarm. Let er wel op dat de randen van een glazen keukenblad gevoelig kunnen zijn. Zo kan het voorkomen dat er butsen ontstaan wanneer u er hard tegenaan stoot met bijvoorbeeld een pan.

Een glazen keukenblad met eigen ogen bekijken?

Twijfelt u of een glazen keukenblad iets voor u is? Kom dan langs in één van onze showrooms waar u dit type keukenblad met eigen ogen kunt bekijken. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een goede keuze. Zij laten met plezier alle verschillende mogelijkheden zien en voorzien u van deskundig advies. 

Terug
Sluiten
×