Wandschouw Afzuigkap - KeukenConcurrent
Wandschouw Afzuigkappen
Zoeken

Wandschouw afzuigkappen

De wandschouw afzuigkap

Bent u op zoek naar een wandschouw afzuigkap om de keuken helemaal compleet te maken? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten waardoor u gegarandeerd uw favoriete wandschouw afzuigkap vindt. Toch kan de zoektocht naar een afzuigkap soms onoverzichtelijk lijken. De wandschouw afzuigkap is de meest voorkomende afzuigkap en er is dus veel keuze. Om de zoektocht te vergemakkelijken geven wij u hier meer informatie over de wandschouw afzuigkap..

  • Wat is de beschikbare ruimte voor de wandschouw afzuigkap?

Bekijk allereerst goed wat de beschikbare ruimte is voor de wandschouw afzuigkap. Een wandschouw afzuigkap kan in breedte verschillen van 598 mm tot wel 900 mm. Het is bovendien belangrijk dat de breedte van de afzuigkap overeenkomt met de breedte van de kookplaat zodat etensgeuren goed worden afgezogen.

  • Luchtafvoer of recirculatie

Een belangrijke keuze bij de wandschouw afzuigkap is hoe de lucht verfrist wordt. U kunt kiezen voor een model waarbij de lucht afgezogen wordt en daarna afgevoerd via een pijp naar buiten. Mocht u hier geen mogelijkheid voor hebben dan is een model met recirculatie een optie. Hierbij wordt de lucht afgezogen in de kap en vervolgens door een koolstoffilter geblazen. Zo wordt er weer schone lucht teruggeblazen in de keuken.

Verschillende modellen

Een wandschouw afzuigkap heeft als kenmerk dat het tegen de wand of in een hoek wordt geplaatst. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. Een veel voorkomend model is de afzuigkap waarbij de bovenkant schuin naar boven afloopt. Tegenwoordig zijn er ook veel platte afzuigkappen waarmee u een ruimtelijke uitstraling creëert. Ook biedt dit de mogelijkheid om iets op de afzuigkap te zetten. In zeer moderne keukens ziet men tegenwoordig ook een diagonaal model met een hoge voorkant en lage achterkant.

Meer over blokschouw afzuigkappen?

Bestel dan ons gratis magazine dat vol staat met verschillende soorten afzuigkappen. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken in één van onze vele showrooms om de blokschouw afzuigkappen met eigen ogen te bekijken. Onze adviseurs helpen u graag bij uw keuze door u te voorzien van vrijblijvend deskundig advies.

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Test onze keuken apparatuur

Wij hebben standaard 200 apparaten in onze winkel staan. Maar kunnen véél meer bestellen. Laat u daarom goed informeren door onze adviseurs over onze merken, de mogelijkheden per apparaat en het prijskaartje. Tegelijk kunt u de apparaten zelf uitproberen: zo weet u meteen welk merk het beste bij u past!

Gratis KeukenConcurrent budgetplanner

Weten wat keuken apparatuur kost bij ons?

Bereken het met onze online budgetplanner

In 5 minuten de prijs van uw keuken apparatuur! Selecteer opstelling, uitvoering en werkbladen Snel, simpel en gemakkelijk

Weten wat uw nieuwe keuken kost bij ons?

  • In 5 minuten de prijs van uw nieuwe keuken!
  • Selecteer opstelling, uitvoering en apparatuur
  • Snel, simpel en gemakkelijk
Terug
Sluiten
×