Indesit keukenapparatuur

Indesit keukenapparatuur

Indesit keukenapparatuur

Indesit heeft een breed assortiment huishoudapparatuur. Voor alle dagelijkse behoeften, van groot tot klein, vindt u een geschikt apparaat in de collectie van Indesit. Voor zowel de keuken als de rest van het huishouden heeft Indesit apparaten die voldoen aan uw wensen. Wilt u meer weten over dit merk en de verschillende soorten apparatuur? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Een uitgebreid assortiment

Het assortiment van Indesit bestaat uit een ruime collectie van zowel kleine als grote huishoudelijke apparaten. Voor de keuken vindt u diverse ovens, kookplaten, afzuigkappen, fornuizen en magnetrons. Ook wasmachines en drogers behoren tot het uitgebreide assortiment van Indesit. Kortom, voor iedere huishoudelijke taak vindt u een geschikt apparaat bij Indesit.

Stijlvol en energiezuinig

Indesit biedt een brede collectie aan stijlvolle huishoudapparatuur die een laag energieverbruik hebben. De apparatuur voldoet aan de laatste trends wat betreft het design. Ieder apparaat is ontworpen met het oog op een stijlvolle uitstraling van uw huishouden. De energiezuinige functies zorgen bovendien voor een verantwoord huishouden. De apparaten gebruiken minder energie en ook de vaatwassers en wasmachines zijn voorzien van een waterbesparende functie.

Intelligente technologieën

De apparatuur van Indesit is ontworpen om u het leven gemakkelijker te maken. Van kleine tot grote huishoudapparaten, ieder model ontneemt u van een huishoudelijke taak. Dankzij de intelligente technologieën wordt dit nog eenvoudiger. Zo zorgt de ‘Extra’ functie van de Indesit koelkasten voor perfecte conservering van uw eten en nemen de extra korte wasprogramma’s dankzij de MyTime functie slechts minder dan een uur tijd in beslag. Zo worden de huishoudelijke klussen niet alleen zorgvuldig, maar ook snel gedaan.

×