Siemens keukenapparatuur voor laagste prijs - Keukenconcurrent
Siemens
Zoeken

Siemens keukenapparatuur

Siemens apparatuur bij KeukenConcurrent

Siemens keukenapparatuur: ‘’for a life less ordinary’’

Siemens is door haar innovatieve technologie en buitengewone keukenervaring een toonaangevend merk voor keukenapparatuur. U haalt gegarandeerd kwaliteit, degelijkheid en luxe in huis met de inbouwapparatuur van Siemens. Geniet elke dag van lekker eten. Ga voor de duurzame, tijdbesparende apparatuur en haal meer uit het leven. For a life less ordinary.

Over Siemens

Siemens is wereldwijd al eeuwenlang een van de vooraanstaande merken als het gaat om keukenapparatuur. Door innovatieve technologie en doordacht design maakt Siemens uw leven comfortabeler. Technologische mogelijkheden worden verlegd en duurzaamheid staat hoog in het vaandel, waardoor u nog langer plezier hebt van uw keukenapparaten.

Siemens IQ700 inbouwapparatuur

Maak kennis met de nieuwe iQ700 inbouwapparatuur. Ontdek hoe snel, gemakkelijk en leuk koken kan zijn en creëer een oogverblindend, strak design in uw keuken.

IQ700 Bakoven met magnetron & pulseSteam Snel een heerlijk gerecht bereiden? Door het combineren van verschillende warmtetechnieken maakt deze efficiënte Siemens oven dit mogelijk. Dankzij verschillende innovatieve bakfuncties zijn uw gerechten sneller klaar, gezonder én lekkerder. Zo bespaart u met varioSpeed 50% aan kooktijd, zonder verlies aan smaak. Bovendien kunt u met pulseSteam voortaan uw eten heerlijk, gezond bereiden door de toevoeging van stoom tijdens het bakproces. IQ700 Afzuigkappen De lucht in uw keuken is voortaan altijd schoon en fris dankzij de afzuigkappen uit de iQ700 serie. Stijlvol, slijtvast en innovatief is wat deze Siemens afzuigkappen typeert. Bovendien wordt het afzuigvermogen precies afgestemd op de dampen en geuren. U haalt dus een intelligente en uitermate functionele afzuigkap in huis.

Perfecte combinaties

Alle apparaten van de iQ700 serie kunnen perfect gecombineerd worden. Van stoomoven tot vaatwasser en van combimagnetron tot koffievolautomaat: het bedieningspaneel van alle apparaten is gelijk. Hierdoor combineert u uw keukenapparatuur perfect horizontaal. Bovendien vormen ook verticale combinaties een prachtig geheel door de strakke belijningen. De iQ700 geeft u grenzeloze vrijheid bij het combineren van de apparaten.

Terug
Sluiten
×