Siemens keukenapparatuur

Siemens keukenapparatuur

‘’For a life less ordinary’’

Het Duitse bedrijf Siemens is al jarenlang een gevestigde naam in de keukenapparatuur. Een van de kernwaarden van het bedrijf is de innovatieve technologie. Samen met het doordacht design zorgt Siemens ervoor dat uw leven in de keuken zo gemakkelijk mogelijk wordt. Technologische grenzen worden verlegd en duurzaamheid is belangrijk, zodat u jarenlang kunt genieten van hoogwaardige producten tegen een Siemens-prijs. Bekijk de keukencollectie van KeukenConcurrent met Siemens keukenapparatuur.

Siemens studioLine

De nieuwste serie van Siemens is de Siemens studioLine. Deze exclusieve lijn combineert slimme technologie met vooruitstrevend design. De constante lineariteit en hoogwaardige materialen trekken de aandacht. Daarnaast zijn alle studioLine apparaten voorzien van elegant en uniform design. Zodat u alle Siemens studioLine apparatuur kunt combineren in uw keuken. Bij het combineren van de apparatuur ziet u dat het een prachtig geheel vormt en dat deze naadloos bij het interieur passen. Uw keuken wordt het middelpunt van het huis, nu en in de toekomst. De keukenapparaten zijn daarnaast eenvoudig te bedienen, ideaal wanneer u druk bezig bent om een ingewikkeld recept te bereiden. 

Siemens apparatuur zelf uitproberen?

Wilt de nieuwste keukenapparatuur van Siemens zelf uitproberen? Maak dan een afspraak in een van onze vestigingen en beleef het ultieme comfort van deze apparaten zelf! Onze adviseurs helpen u graag om de beste keuze te maken.

Siemens vaatwasser

Siemens vaatwassers

Siemens vaatwassers staan voor innovatie en kwaliteit. Bovendien krijgt uw moderne keuken er een echte ‘eye catcher’ bij door de toevoeging van een strakke, stijlvolle Siemens vaatwasser. Intelligente programma’s en innovatieve functies maken het huishouden een leukere bezigheid.

Siemens vriezer

Siemens vriezers

Siemens vriezers zijn verkrijgbaar in verschillende groottes, designs en uitrustingsvarianten. Hebt u liever een vrijstaand of inbouwmodel? Moet de deur naar links of naar rechts draaien? De keuze is aan u. Siemens vriezers zijn van alle gemakken voorzien en zijn extra gebruiksvriendelijk dankzij het innovatieve design en het gebruik van de nieuwste technologieën.

Siemens kookplaat

Siemens kookplaten

Siemens kookplaten zijn niet alleen mooi om te zien, ze beschikken ook over veel innovatieve functies voor veilig en comfortabel koken. Of u nou keramisch, op gas of inductie kookt, er is volop keuze met Siemens kookplaten. En u bepaalt helemaal zelf hoe uw kookplaat wordt samengesteld. Lees hieronder wat de mogelijkheden zijn

  • Alles over Siemens kookplaten
Siemens koelkast

Siemens koelkasten

Siemens koelkasten combineren innovatieve technologieën met een zeer stijlvol design. De koelkasten van Siemens zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten: van een kleine inbouwkoelkast tot een groter side-by-side model. Stuk voor stuk zorgen ze voor meer versheid en comfort. Wilt u meer weten over de functies en de mogelijkheden van Siemens koelkasten? Lees dan vooral verder.

Siemens oven

Siemens ovens

Siemens ovens bieden u de meest innovatieve functies en een stijlvol design. Kies voor een bakoven, stoomoven of ga voor ‘het beste van twee werelden’: een bakoven met fullSteam of pulseSteam. De inbouwovens van Siemens zijn een genot om mee te werken en zijn daarnaast een bijzonder mooie toevoeging aan uw keukeninterieur dankzij het strakke, stijlvolle design. Heeft u interesse in zo’n multifunctionele oven? Lees hier dan alles over Siemens ovens.

Siemens afzuigkap

Siemens afzuigkappen

Siemens afzuigkappen zijn er in verschillende typen en vormen, en laten niets te wensen over. Efficiënt, stijlvol, stil en krachtig zijn de kenmerken van de Siemens afzuigkappen. De moderne motoren en de hoge afzuigcapaciteit zorgen ervoor dat alle geuren en dampen snel verdwijnen. En dat gebeurt ook nog eens geruisloos, zodat u gesprekken gewoon voort kunt zetten en het volume van de tv of muziek niet omhoog hoeft te draaien.

Siemens Studioline

Siemens Studioline

Siemens studioline is een exclusieve serie van het hoogwaardige keukenmerk Siemens. De keukenapparatuur van de serie kenmerkt zich door een tijdloos en modern design. De inbouwapparatuur van Siemens Studioline is uitgevoerd met hetzelfde design en zijn afgewerkt met prachtige, hoogwaardige materialen, waardoor ze gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Door middel van glanzend roestvrijstaal heeft de apparatuur van Studioline een heldere, moderne uitstraling. Wilt u meer weten over deze serie? Lees dan snel verder.

Siemens IQ700

Siemens IQ700

Stijlvol, strak en snel te bedienen, dat zijn de kenmerken van de Siemens iQ700 serie. De keukenapparatuur van deze serie is voorzien van een strak design en is een ware toevoeging voor iedere keuken. Doordat de bedieningspanelen van alle apparaten van Siemens iQ700 op dezelfde hoogte zijn gemonteerd, kunt u de verschillende keukenapparaten prachtig met elkaar combineren. Verticale combinaties worden door de strakke belijningen een ware eyecatcher in uw keuken. Wilt u meer weten over de inbouwapparatuur van Siemens iQ700? Lees dan snel verder.

×