Quooker kokend water kraan

KOKEND WATER KRAAN: VEILIG EN ENERGIEBESPAREND

Met de Quooker keukenapparatuur haalt u extra gemak in huis. De kokend water kraan zorgt ervoor dat u snel en eenvoudig kokend water kunt tappen uit de kraan van Quooker. Dankzij het waterreservoir onder uw gootsteen hoeft u niet lang meer te wachten totdat u bijvoorbeeld uw thee kunt maken of uw soep kunt koken. Het Quooker assortiment bestaat uit verschillende kranen, het waterreservoir en diverse accessoires. Bent u benieuwd naar de producten? Lees hier dan verder.

Quooker kent drie verschillende kokend water kranen: de Flex, de Fusion en de Twintaps kraan. Alle kokend water kranen van Quooker zijn veilig en energiebesparend. Dankzij de kindveilige bedieningsknop kunt u niet zomaar kokend water over u heen krijgen en met de dubbelwandige kraanuitloop wordt de buitenkant van de kraan niet te heet, waardoor u uw vingers niet kunt verbranden aan de kraan. Daarnaast verbruikt de kokend water kraan van Quooker maar 5 cent per dag door de hoog vacuümisolatie die het kokend water constant klaar zet. En doordat u met een kraan precies de hoeveelheid water kunt bepalen die u nodig heeft, bespaart u daar ook nog eens op.

De Flex kokend water kraan

De Flex kokend water kraan is de nieuwste aanwinst in het assortiment van Quooker. De kraan heeft een uittrekslang die zowel voor koud als warm water bedoeld is. Hierdoor kunt u gemakkelijk een grote pan of emmer met water vullen zonder uzelf in allerlei bochten te moeten wringen. Dankzij de kokendwaterstop kan de Flex kraan geen kokend water geven als de uittrekslang uitgetrokken is wat zorgt voor meer veiligheid in uw keuken.

De Fusion kokend water kraan

Wilt u graag uw mengkraan en kokend water kraan gecombineerd hebben? Dat kan met de Fusion Quooker kokend water kraan. Voor extra veiligheid is de kraan uitgevoerd met een extra kindveilige bedieningsknop. U kunt de knop bedienen met het dubbel-druk-draai systeem die oplicht bij het tappen van kokend water of het gebruiken van het reservoir.

Accessoires van Quooker

Om de look in uw keuken af te maken, heeft Quooker een aantal accessoires voor bij de kraan. Alle accessoires hebben hetzelfde Nordic design als de kranen wat zorgt voor een mooi geheel in uw keuken. U kunt kiezen uit de Quooker zeeppomp en twee verschillende ophangbeugels voor uw reservoir.  

Twintaps kraan

Als u liever een aparte meng- en kokend water kraan heeft, dan zijn de Twintaps wat voor u. De kokend water kraan en de mengkraan zijn uitgevoerd in hetzelfde design en sluiten hierdoor naadloos op elkaar aan. Dit zorgt voor een mooi geheel in uw keuken. Net als de andere kokend water kranen is ook deze kokend water kraan in hoogte verstelbaar. Mocht u de kokend water kraan uit deze lijn het liefst zonder mengkraan willen, omdat u al een mooie mengkraan heeft dan kunt u die ook los verkrijgen als Nordic Single Tap.

Reservoirs van Quooker

Een kokend water kraan is niet compleet zonder het reservoir. Het reservoir is onder uw gootsteen te plaatsen waardoor deze niet te zien is in de keuken. De collectie bestaat uit drie Quooker reservoirs. De PRO3 zorgt voor direct kokend water, de COMBI zorgt voor direct kokend water en warm water, net zoals de COMBI+ alleen krijgt u met de COMBI+ onbeperkt warm water. Alle reservoirs zijn uitgevoerd met de gepatenteerde hoog vacuümisolatie. Dat zorgt ervoor dat het kokend water direct voor u klaar staat terwijl u ook nog geld bespaart doordat het maar 5 cent per dag kost.

×