Bauknecht magnetrons

Bauknecht magnetron

Bauknecht magnetron: snel en gemakkelijk uw maaltijd bereiden

De magnetrons van Bauknecht hebben alles wat u nodig heeft om snel en gemakkelijk een maaltijd te bereiden. Door de diverse kookfuncties en een fraai, strak design zijn de magnetrons van Bauknecht een fijne toevoeging voor iedere keuken. Bent u op zoek naar een magnetron en wilt u meer weten over de apparaten van dit Duitse merk? Lees dan verder want KeukenConcurrent vertelt u hier meer over de magnetrons van Bauknecht.

Gemak dient de mens

Een magnetron is een van die keukenapparaten die het leven in de keuken een stuk gemakkelijker maken. Denk maar eens aan het opwarmen van een beker melk, het ontdooien van etenswaren, de heerlijke lasagne van gisteravond verwarmen, popcorn poffen of de voeding van uw baby bereiden. Met een magnetron is het in een mum van tijd gepiept. De magnetrons van Bauknecht helpen u bij al deze taken in de keuken en nog veel meer! Zo zijn de meeste modellen voorzien van vijf kookmethodes: magnetron, grill, Crisp™, turbo hete lucht en stomen. Met de Crisp functie verwarmt u uw maaltijd vanaf drie verschillende punten, waardoor deze bruin wordt van boven en knapperig van onder. Wilt u bijvoorbeeld een pizza verwarmen dan komt deze functie goed van pas.

De voordelen van Bauknecht magnetrons

De magnetrons van Bauknecht hebben niet alleen een ruim aanbod aan kookmethodes, maar hebben ook veel andere voordelen. De magnetrons hebben bijvoorbeeld een inhoud van 40 liter zodat ook de grotere ovenschalen er goed in passen. Daarnaast zijn de magnetrons gemakkelijk schoon te maken. De modellen zijn uitgevoerd in Pro Touch RVS of iXelium RVS: speciaal ontwikkeld roestvrij staal waarbij uw magnetron kras-en vingerafdruk bestendig is. IXelium RVS is bovendien ook bestand tegen verkleuring. Door de uitvoering in RVS hebben de magnetrons een strakke, moderne look waardoor ze een mooie toevoeging zijn in de keuken.

Diverse functies en technologiën

De kookmethodes zijn niet het enige wat de magnetrons van Bauknecht in huis hebben. Zo zijn de modellen bijvoorbeeld voorzien CleverCook waarbij u op een gemakkelijk manier in het display de functies en de timer kunt zien. Sommige modellen beschikken daarnaast over 70 voorgeprogrammeerde recepten zodat uw maaltijden altijd op de juiste manier en temperatuur worden bereid. Tot slot zorgt het Touch Control bedieningspaneel, welke ook over een kinderslot beschikt, ervoor dat u met slechts een vingeraanraking de functie kunt kiezen die u wilt.

×