Bertazzoni keukenapparatuur

Bertazzoni gaskookplaat

Een familiebedrijf met karakter: Bertazzoni

Het keukenbedrijf is in de 19e eeuw opgericht door de Italiaanse Francesco Bertazzoni, die begon met het ontwerpen van precisie weeginstrumenten voor de kaasindustrie. Door de jaren heeft het bedrijf zich uitgebreid tot een fabrikant van ovens. Inmiddels is Bertazzoni een bekend merk op het gebied van fornuizen. Ondanks dat de productie is verviervoudigd, wordt het bedrijf nog steeds door de familie Bertazzoni geleid en staat het merk nog steeds voor dezelfde kenmerken: stijl en vooruitstrevendheid. Wilt u meer weten over dit innovatieve keukenmerk? Hier leest u er alles over.

Kunst van het koken

Bij de ononderbroken familielijn van het merk Bertazzoni staat stijl en vooruitstrevendheid hoogt in het vaandel. De fornuizen van het merk zijn ontworpen met de Italiaanse achtergrond in gedachten. De cultuur, de stijl en de kunst van het koken zijn karakteristieken die de fornuizen van Bertazzoni typeren. Met deze fornuizen zet u in een handomdraai de heerlijkste gerechten op tafel. De fabrieken van Bertazzoni werken met een uitermate efficiënt productiesysteem, waardoor de fornuizen met een uitzonderlijke snelheid en een compromisloze kwaliteit worden geproduceerd. De kooktoestellen van Bertazzoni worden over de hele wereld geëxporteerd, onder zowel de naam Bertazzoni als La Germania.

Recente innovaties van Bertazzoni

Tot op de dag van vandaag is Bertazzoni dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovaties en continue verbeteringen van hun huidige productie. De elektrische inductieplaten en hybride modellen behoren tot de meest recente innovaties. Ook polyrose zelfreinigende functies van de ovens en de elektrische multifunctionele ovens zijn recentelijk ontwikkeld en laten goed zien dat Bertazzoni een vooruitstrevend merk is.

×