Boretti keukenapparatuur

Boretti keukenapparatuur

Boretti: kwaliteit en gebruikersvoordelen

Een Boretti fornuis heeft een uitzonderlijke kwaliteit en vele professionele functies. Het is een compleet fornuis met een oven eronder die u de mooiste bakresultaten geeft. Dit fornuis is een echte eyecatcher in uw keuken door de Italiaanse vormgeving. Zeker wanneer u houdt van uitgebreid koken op een uitzonderlijk fornuis, dan is een Boretti fornuis echt iets voor u. Hiermee krijgt u een keuken waar heerlijk van het eten èn het leven genoten kan worden.

Boretti: Een italiaans fornuis

Boretti fornuizen worden ontworpen in Italië en geproduceerd door traditionele italiaanse familiebedrijven. Hierdoor hebben de fornuizen een echte italiaanse vormgeving en krijgt uw keuken direct een warm familiegevoel. Het zijn betaalbare, luxe en prachtige designs waar u veel voor terug krijgt. Zo kunt u het fornuis helemaal zelf samenstellen naar al uw eigen wensen. Hierdoor past een Boretti fornuis altijd perfect in uw keuken en kunt u optimaal genieten van al het kookplezier dat u beleeft met dit fornuis.

Hoe breed is een Boretti?

Een Boretti fornuis kunt u helemaal zelf samenstellen. Houdt u bijvoorbeeld van uitgebreid koken en heeft u vaak meer dan vier pitten nodig? Dan kunt u bij dit fornuis ook voor zeven pitten kiezen. Voor de breedte van het fornuis kunt u kiezen tussen zeven verschillende breedtes van 60 tot 150 centimeter. Zelfs de breedtes van de oven kunnen variëren in vijf breedtes van 30 tot 80 centimeter. Hierdoor past het fornuis altijd tussen het aanrecht en in uw keuken.

Boretti helemaal in uw stijl

Om het fornuis helemaal aan te laten sluiten bij de kleuren in uw keuken kunt u kiezen uit acht verschillende standaardkleuren: van donkerrood tot aan een meer neutrale kleur zoals antraciet. Zijn alle kleuren net niet de kleur waar u naar op zoek bent? Elk Boretti fornuis kan in iedere gewenste kleur gespoten worden, zodat de kleur altijd past. Oneindig veel mogelijkheden om het fornuis helemaal aan te laten sluiten bij al uw wensen voor de perfecte keuken en het ultieme kookplezier.

×