Candy Keukenapparatuur

Candy keukenapparatuur

Maak een aangename plek van uw keuken met Candy

De Candy Hoover groep heeft al jarenlange ervaring in de huishoudelijke apparatensector en produceert dan ook keukenapparatuur van hoge kwaliteit. Van ovens tot afwasmachines en van afzuigkappen tot koelkasten, u vindt het allemaal bij Candy. Het vooruitstrevende merk is continu bezig met het verbeteren van huidige technologieën en het op de markt brengen van interessante innovaties. Bij Candy vindt u alle keukenapparatuur om een complete keuken samen te stellen. Wilt u meer weten over de innovatieve keukenapparatuur van dit merk? Lees het hier.

De keukenapparatuur van Candy

Bij Candy heeft u de keuze uit een breed assortiment aan keukenapparatuur. Deze keukenapparatuur kenmerkt zich door een strakke, moderne uitstraling gecombineerd met hoge prestaties en uitgebreide functionaliteiten. Daarnaast zijn alle apparaten eenvoudig in het gebruik. Door de uniforme uitstraling van de apparatuur, kunnen de losse apparaten prachtig met elkaar gecombineerd worden bij het ontwerpen van uw keuken. Wilt u weten welke keukenapparatuur Candy biedt? Wij lichten de verschillende apparaten hier kort voor u toe.

Candy inbouwvaatwasser

Haal meer uit uw Candy vaatwasser

Niets is zo vervelend als een vuile vaat na uw heerlijke maaltijd. De Maxi Plate vaatwassers van Candy bieden extra veel ruimte, zodat u zowel uw volledige servies als die extra grote borden van het familie-etentje in één keer schoon hebt.

Candy gas op glas kookplaat

Duizend manieren van koken met Candy

Bij Candy heeft u de keuze uit maar liefst zes verschillende soorten kookplaten. Iedere kookplaat heeft een eigen stijl en is zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien worden de kookplaten gemaakt van duurzame materialen, waardoor deze extra lang meegaan.

Candy afzuigkap

Een afzuigkap met oog voor design

Voorkom onaangename etensgeuren in huis met een afzuigkap van Candy. Deze afzuigkappen zijn bovendien niet alleen zeer functioneel, maar zorgen er ook voor dat uw keuken wordt omgevormd tot een unieke en elegante ruimte.

Candy luxe magnetron

Geniet van de uitstraling van Inox

Prikkel uw zintuigen met een luxe Candy magnetron. De magnetron verzamelt het beste voor een ultiem gebruiksgemak. Het toestel heeft een capaciteit van 44L met een waaier aan kookstijlen die alle bereidingen toelaat. 

Candy koelkast

De beste manier om je voedsel te bewaren

De beste manier om uw voedsel vers te houden is een koelkast of vriezer van Candy. Deze innovatieve koelkasten bieden voldoende opbergruimte en zijn beschikbaar in verschillende maten en modellen.

Candy oven

Perfect gerechten met een Candy oven

Breng meer warmte in je keuken. Het gestileerde design van onze Candy ovens gaat ook samen met een strak en modern Touch display die het gebruiksgemak echt bijzonder aantrekkelijk maakt.

×